TZEMPPI - Monipuolisia liikuntapalveluita aamusta iltamyöhään!


Tiedotteet / Uutiset

Hyvää perjantaihuomenta! Magdalena lähettää terveisiä viikonlopun Laitilan jumppaajille:

"Virkistäviä jumppia on viikonloppuna edessä! Tule kokemaan uusin versio Grit Strenghtistä lauantaina ja uusi raikkaasti miksattu Bodypump sunnuntaina! Tervetuloa!"
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

HUOMIO KAUTTUAN AAMUVIRKUT SALIKÄVIJÄT! Meistä riippumattomista syistä huomenna perjantaina klo 7-7.30 sähköt ovat poikki ja näin ollen sähkölukko ovessa ei toimi. Yritämme käydä avaamassa viereisen oven, mutta tiedossa pimeetä reenaamista tuona aikana sitten :D ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Hyvää ja aurinkoista syyshuomenta Tzempistä! Yrittäjä on ollut jalkeilla jo kukonlaulun aikaan ja esitänkin teille "Haluatko tzemppinääriksi" -kisan monivalintakysymyksen, jossa voit kilauttaa myös kaverille! Onko kuvassa Sannan heti aamutuimaan ostamia a) cocktailtikkuja b) uusia lentovälineitä itselleen c) lyijykyniä toimistoon vai d) tarvikkeita ensi viikolla Laitilassa starttaavaan Emilian kehonhuoltituntiin?

Tää on kuulkaa vaikee!! 😂😂 Hauskaa torstaita kaikille! 😀
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Mää olen namutäti ja tarjoan Laitilassa tänään patukkamaistiaisia! 😀 T. Sanna ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Laitilan lukujärjestykseen pieniä muutoksia ensi viikosta alkaen. Kaikki Vakkaopiston tunnit eivät toteutuneet, minkä vuoksi lukkariin tuli hieman lisää tilaa tarjota ryhmäliikuntatunteja, jjjjeeeeii :D Eli ensi viikosta alkaen tiistaina on RPV-tunnin jälkeen Emilian ohjaama Kehonhuoltotunti klo 19-19.45. Emilia kertoo tunnistaan näin:

"Ravinto, treeni ja lepo muodostavat fyysisen kunnon pyhän kolminaisuuden. Treeni voidaan jakaa kehittävään, jolla järkytetään elimistön tasapainotilaa, ja palauttavaan, jolla pyritään palauttamaan kehon järkytystila lähemmäksi tasapainoa. Kehonhuolto on yhtenä palauttavan harjoittelun osana. Tzempin kehonhuoltotunnilla huollamme kehoamme monipuolisesti, erilaisia harjoitteita ja välineitä käyttäen. Säännöllisen kehonhuollon myötä opit hallitsemaan ja kuuntelemaan kehoasi, rentoutumaan sekä ymmärtämään kehonhuollon merkityksen osana harjoitteluasi ja kehitystäsi."

Tiistain Emilian spinning siirtyy torstaille klo 17.15-18.00. Tiedämme, että tunti on hieman aikaisin, mutta haluamme tarjota myös "illan torkuille" jotain, mikä alkaa hieman aikaisemmin :) Näin spinningit eivät myöskään ole viikolla peräkkäisinä päivinä :) Toivottavasti muutokset ovat teille mieleisiä!
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa


Haluatko treenata rauhassa ilman testosteronin käryä?

Urheilutalon hyvinvointisalista on tullut naisten suosikki! Salin vakioasiakkaat kehuvat salin rauhallisuutta, hyvää laitetarjontaan ja sitä, ettei salilla tarvitse miettiä ``näyteikkunalla`` oloa. Salista onkin tullut naisten oma valtakunta ja halpa sellainen! Saat 3 kk:n salikortin vain 120€:n hintaan. Nyt treenaaminen on siis helppoa JA halpaa ja kortin voit ostaa Kauttuan Tzempistä.

Nauti elämästä!

Tzempissä pidetään yhdessä hauskaa ja nautitaan iloisesta liikkumisesta! Tule hakemaan meiltä virtaa ja nappaa Tzemppiä tarvitseva ystäväsikin mukaan, koska jaamme 8.8.2016 alkaen 50 kpl maksuttomia kahden viikon tutustumisia kuntosalille ja ryhmäliikuntaan uusille asiakkaille! Nyt jos koskaan kannattaa tulla käymään ;)

Uutta Tzemppiä elämään! Kauttua & Laitila

Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja kaikenikäisille ihmisille. Kuntosalilla käytettävissä on kattava valikoima uusia ja nykyaikaisia Technogymin, Cybexin ja Normannin laitteita. Euran Urheilutalolla on naisten suuressa suosiossa oleva Hyvinvointisali, jossa saa treenata omassa rauhassa suojassa katseilta. Tervetuloa nauttimaan virkistävä liikuntaelämys!

Ruokavaliot & treeniohjelmat

Oikea ruokavalio ja oma treeniohjelma ovat liikkujalle paitsi jaksamisen myös kehittymisen työvälineet. Terveellinen ja monipuolinen sekä määrällisesti riittävä ruokavalio auttaa sinua jaksamaan arjessasi ja liikkumaan. Terveellinen ruoka tulee olla helposti valmistettavissa, mutta myös hyvää ja monipuolista. Kysy lisää Tzempistä!

Ryhmäliikuntaa monipuolisesti kaikille

Tzempissä on monipuoliset ryhmäliikuntatunnit aina keskivartalojumpasta vauhdikkaaseen Lesmillsin Bodyviveen. Kauttualla supersuosittu spinning saa sykkeen nousemaan musiikin ja räiskyvien valojen tahdissa. Urheilutalolla puolestaan ikisuosikki Circuit-kiertoharjoittelu vetää aina salin täyteen. Tervetuloa maksuttomalle kokeilulle!

Tzempin Trainerit käytössäsi!

Sovit yhdessä Trainerisi kanssa tavoitteesi. Niiden pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen, innostava, monipuolinen liikuntasuunnitelma, kuntosaliohjelma sekä ruokavalio. Tzempin Traineri kannustaa ja huolehtii, että harjoittelusi on oikeanlaista, turvallista ja tehokasta.LIIKUNTASETELIT

Meille käyvät maksuvälineinä Smartumin liikuntasetelit ja –kortti, Tyky- ja Virikesetelit ja Sporttipassi.


Kuntokeskus Tzemppi

Tule ja koe virkistävä liikuntaelämys Kuntokeskus Tzempissä!

Jani Rajala - Personal Trainer