TZEMPPI - Monipuolisia liikuntapalveluita aamusta iltamyöhään!

bbb2018
- Bodybalance
Mielen harmonia ja tasapaino
tzemppi_salille
Tule nauttimaan Tzempin monipuolisista liikuntapalveluista

Kuntokeskus Tzemppi - Virkistävä liikuntaelämys

Slide background
Nauti elämästä - Yksilölliset ruokavaliot ammattitaidolla
tzemppi_yla-5
Viihtyisä Tzemppi - kuin toinen koti!

HUHTIKUUN HUIPPUTARJOUS!

Nyt tarjoamme huhti- ja toukokuun ajan poikkeuksellisesti 6 kk:n e-laskua! Mikäli emmit solmia 12 kk:n sopimusta, nyt voit liittyä Tzemppitiimiin helpommin! Tule käymään ja pidä itsesi koko kesä kunnossa 🙂

TERVETULOA!

Laitilan Tzempissä treenaat alk. 35€/kk!

Alensimme Laitilan Tzempin kynnystä ja laskimme hintoja! Saat ryhmäliikunnan e-laskun vain 35 €/kk, kuntosalille 40 €/kk tai molempiin 50 €/kk (12 kk:n sopimus)! Unohda murheet kortin voimassaolosta, tiskin aukiolosta ja kalliista sopimuksista ja aloita treeni laadukkaassa salissa jo tänään 🙂 Nyt jos koskaan kannattaa tulla käymään ja solmimaan helppo ja huoleton hyvän olon sopimus, tervetuloa!

Uutta Tzemppiä elämään! Kauttua & Laitila

Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja ihan jokaiselle ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta. Kuntosalilla käytettävissä on kattava valikoima uusia ja nykyaikaisia laitteita valoisissa ja remontoiduissa tiloissa. Liity sinäkin satojen tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, tee Tzempistä toinen kotisi ja tule nauttimaan virkistävä liikuntaelämys!

Ruokavaliot & treeniohjelmat

Oikea ruokavalio ja oma treeniohjelma ovat liikkujalle paitsi jaksamisen myös kehittymisen työvälineet. Terveellinen ja monipuolinen sekä määrällisesti riittävä ruokavalio auttaa sinua jaksamaan arjessasi ja liikkumaan. Terveellinen ruoka tulee olla helposti valmistettavissa, mutta myös hyvää ja monipuolista. Kysy lisää Tzempistä!

Iloista ryhmäliikuntaa

Tzempistä löydät monipuolisia vaihtoehtoja jumppakärpäsen puremaasi! Tuntejamme ohjaa ammattitaitoiset ja koulutetut ohjaajat ja laadukkaat Lesmillsin Bodystep ja Bodypump ovat takuuvarmoja tehotunteja. Annamme myös hikitakuun spinningillemme, joka saa sykkeen nousemaan hyvän musiikin ja mukaansatempaavien ohjaajien ansiosta. Urheilutalolla puolestaan ikisuosikki Circuit-kiertoharjoittelu vetää aina salin täyteen. Tervetuloa maksuttomalle kokeilulle!

Tzempin trainer on sinua varten!

Ammattitaito on henkilökohtaisen ohjauksemme kulmakivi ja vähintään yhtä tärkeä arvo meille on yksilöllisyytesi! Teemme jokaisen ohjelman ja ohjauksen sinun lähtökohdistasi, sinulle. Innostamme ja tzemppaamme sinua tehokkaaseen ja turvalliseen liikkumiseen ja huolehdimme, että harjoittelusi on oikeanlaista. Me hoidamme sinua kokonaisvaltaisesti tavoitteeseesi!LIIKUNTASETELIT

Meille käyvät maksuvälineinä Smartumin liikuntasetelit ja sirukortti, Tyky- ja Virikesetelit ja -sirukortti, Eazybreak ja E-passi.


Kuntokeskus Tzemppi

Tule ja koe virkistävä liikuntaelämys Kuntokeskus Tzempissä!

Jani Rajala - Personal Trainer