TZEMPPI - Monipuolisia liikuntapalveluita aamusta iltamyöhään!


HUOM! Tilaa nyt Tzemppiuutiset ja voita 81€ yhdistelmäkortti!

Muutamia muutoksia tämän viikon jumppiin: tämän päivän Laitilan Rebeccan spinning on peruttu sairastumisen vuoksi. Perjantain Bodyvive ja Bodypump on peruttu ohjaajan esteen vuoksi. Pahoittelumme! ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Lauantaina on tarjolla kokeilumielessä Annikan levytankojumppa. Hän haluaa esitellä tuntinsa näin:

"Lauantain levytankojumppa tulee olemaan ohjaajansa näköinen :D. Haluan, että ohjelma on kaikille ja kaiken kuntoisille soveltuva ja sellainen, että sinne on helppo tulla. Tunnilla ei siis lasketa ”yks alas kolme ylös, kahdella alas ja pidä! Ja sitten viiskyt joustoa!” vaan tunti on simpplelimpi tyyliin ”nyt mennään hitaammin alas, nouse ylös”. Tunnilla tehdään paljon muutakin kuin pumppitangolla ja tunnilla saa myös tehdä omaan tahtiin, mihin pyrinkin aina asiakkaita kannustamaan – tule tekemään levytankojumppaani siis oma treenisi :)"

Lisäksi Laitilassa teimme Emppupempun kanssa pienen muutoksen: vähäisen kävijämäärän vuoksi muutimme reisi-pakara-vatsa -jumpan TRX circuittunniksi. Tunnilla siis tehdään TRX-nauhojen lisäksi muitakin liikkeitä. Ja rautaisella ammattitaitoisella ohjauksella, jokaiselle teille, tervetuloa <3
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Tsirp tsirp!! Tällä viikolla on hieman muutoksia jumppakalenterissa: Veera viettää ansaittua lomaansa jossain hevon kuusessa 😂 ja Annika tuuraa huomisen Kauttuan rpv+spinningin. Hän lähettää teille terkkuja:

"Tiistain jumppani sisältää tuttuja keskikehon ja jalkojen lihaskuntoharjoitteita, keskittyen enemmän vatsan seutuun. Spinningosuudessa poljemme oman kunnon mukaan ja keskittyen enemmän hyvään oloon kuin veren makuun suussa. Tunnin tavoite on siis iloinen mieli, hyvä ja tehokas jumppa. Tunti on tarkoitettu myös sinulle, joka et ole aikaisemmin uskaltautunut astumaan sisäpyörän selkään. Laitetaan iloiset discovalot räpsymään ja nautitaan liikunnan ilosta."

Lisäksi Laitilassa on huominen Suvihelenan Bodyvive siirretty keskiviikkoon, kun Sanna M. On silloin muissa velvotteissa ja estynyt ohjaamaan Bodystepiä.
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

OIOIOIIIIIIIII, katsokaa mitä me saatiin Laitilaan! TJ on taas törsännyt, kun on vähän silmä välttänyt. Noh, ostin minäkin aamulla Tokmannilta siivoustarvikkeita..:D Mutta nyt saat meiltä sikspäkin kesäksi, uuuuuuh!! Kyllä kelpaa, tule testaamaan (ja saat alkulämmöt kun siirrät sen tuosta lavetilta alas). Huisia! ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa


Haluatko treenata rauhassa ilman testosteronin käryä?

Urheilutalon hyvinvointisalista on tullut naisten suosikki! Salin vakioasiakkaat kehuvat salin rauhallisuutta, hyvää laitetarjontaan ja sitä, ettei salilla tarvitse miettiä ``näyteikkunalla`` oloa. Salista onkin tullut naisten oma valtakunta ja halpa sellainen! Saat 3 kk:n salikortin vain 120€:n hintaan. Nyt treenaaminen on siis helppoa JA halpaa ja kortin voit ostaa Kauttuan Tzempistä.

Nauti elämästä!

Tzempissä pidetään yhdessä hauskaa ja nautitaan iloisesta liikkumisesta! Tule hakemaan meiltä virtaa ja nappaa Tzemppiä tarvitseva ystäväsikin mukaan: Solmi kanssamme 12 kk:n e-lasku ja maksat helmikuusta vain 19 €. Sopimuskausi on poikkeuksellisesti 1.3.-31.12.2017 eli sitoudut vain 10 kuukaudeksi halutessasi. Nyt jos koskaan kannattaa tulla käymään ;)

Uutta Tzemppiä elämään! Kauttua & Laitila

Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja kaikenikäisille ihmisille. Kuntosalilla käytettävissä on kattava valikoima uusia ja nykyaikaisia Technogymin, Cybexin ja Normannin laitteita. Euran Urheilutalolla on naisten suuressa suosiossa oleva Hyvinvointisali, jossa saa treenata omassa rauhassa suojassa katseilta. Tervetuloa nauttimaan virkistävä liikuntaelämys!

Ruokavaliot & treeniohjelmat

Oikea ruokavalio ja oma treeniohjelma ovat liikkujalle paitsi jaksamisen myös kehittymisen työvälineet. Terveellinen ja monipuolinen sekä määrällisesti riittävä ruokavalio auttaa sinua jaksamaan arjessasi ja liikkumaan. Terveellinen ruoka tulee olla helposti valmistettavissa, mutta myös hyvää ja monipuolista. Kysy lisää Tzempistä!

Ryhmäliikuntaa monipuolisesti kaikille

Tzempissä on monipuoliset ryhmäliikuntatunnit aina keskivartalojumpasta vauhdikkaaseen Lesmillsin Bodyviveen. Kauttualla supersuosittu spinning saa sykkeen nousemaan musiikin ja räiskyvien valojen tahdissa. Urheilutalolla puolestaan ikisuosikki Circuit-kiertoharjoittelu vetää aina salin täyteen. Tervetuloa maksuttomalle kokeilulle!

Tzempin Trainerit käytössäsi!

Sovit yhdessä Trainerisi kanssa tavoitteesi. Niiden pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen, innostava, monipuolinen liikuntasuunnitelma, kuntosaliohjelma sekä ruokavalio. Tzempin Traineri kannustaa ja huolehtii, että harjoittelusi on oikeanlaista, turvallista ja tehokasta.LIIKUNTASETELIT

Meille käyvät maksuvälineinä Smartumin liikuntasetelit ja –kortti, Tyky- ja Virikesetelit ja Sporttipassi.


Kuntokeskus Tzemppi

Tule ja koe virkistävä liikuntaelämys Kuntokeskus Tzempissä!

Jani Rajala - Personal Trainer