TZEMPPI - Monipuolisia liikuntapalveluita aamusta iltamyöhään!


Tiedotteet / Uutiset

Miten sinä huollat kehoasi aktiivisesti? Tiedätkö miten se kuuluu tehdä oikein? Teetkö, kuten tämä allekirjoittanut alan ammattilainen, että "mä venyttele sitten kotona...". Ei pitäis varmaan kehdata edes myöntää, mutta kyllä sitä päivää ei ole vielä näkynyt, että kotona venyttelisin... Luulen, että jokunen teistä pystyy tähän samaistumaan :D Lisäksi kehonhuollolla on merkittävä ennaltaehkäisevä vaikutus tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, minkä vuoksi siitä ei passaisi tinkiä. Viime foamrollerkurssi oli menestys, minkä vuoksi laitoimme ohjaajamme Outin koulutukseen pari viikko sitten. Kehonhuoltokurssi starttaa Kauttualla marraskuun alussa, katso mainoksesta tarkemmat tiedot! Sitovat ilmoittautumiset voit laittaa Tzempin faceen tai soittaa/teksata numeroon 045 2593909. Tervetuloa :)

T. Sanna
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Ootteks hei huamannu, että lauantaina olis Laitilassa Suvihelenan HIITtreeniä tarjolla GRITin sijaan ja sitten Bodyviveillään! Tul mukkaha hei ja tule hakemaan lauantaiaamuna Tzempistä alkulämpö vaikka haravointiin :D ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Ihana Emilia lähettää terveisiä spinningfaneille: Hän on tehnyt uuden spinningohjelman, josta saavat huomenna ensimmäiseksi nauttia laitilalaiset polkijat, terrrrvetuloa :) ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Huomio Laitila! Lukujärjestykseen on tehty muutamia muutoksia teidän pyynnöstänne :) Eli Sannan tiistainen circuit alkaa tästä viikosta alkaen klo 18, jotta halukkaat ehtivät klo 19 alkavalle Emilian kehonhuoltotunnille. Lisäksi Suvihelenan ohjaama perjantaina Bodyvive on muutettu täysmittaiseksi eli 60 minuuttiseksi, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että perjantain Bodypump alkaa klo 19 entisen klo 18.45 sijaan.

Eilen sunnuntaina sattui Laitilan päässä karmea informaatiokatkos meidän ja tanssinohjaaja Tildan välillä ja tanssitunti jäi pitämättä! Isot pahoittelut tästä vahingosta, korvaamme tämän paikan päälle turhaan tulleille! Lupaamme ja vannomme kautta kivemme ja kantomme, että ensi sunnuntaina saatte tanssia taas henkenne edestä :D
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Sinä laitilalainen kauneusalan yrittäjä / hieroja / fysioterapeutti ym. Etsitkö edullista vuokratilaa? Laitilan Tzempin hierontahuone (n. 10 m2, oma vessa ja suihku) on vapautunut ja etsimme siihen sinua tositarkoituksella ja pitkäksi aikaa. Mikäli kiinnostuit, lisätietoja antaa Jani Rajala P. 045 6302907.

P.s. Meidän solarium odottaa edelleen ostajaansa, sekin lähtee nyt uloskantohintaan! Tiedustelut tästä ylläolevaan samaan numeroon :)
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa


Haluatko treenata rauhassa ilman testosteronin käryä?

Urheilutalon hyvinvointisalista on tullut naisten suosikki! Salin vakioasiakkaat kehuvat salin rauhallisuutta, hyvää laitetarjontaan ja sitä, ettei salilla tarvitse miettiä ``näyteikkunalla`` oloa. Salista onkin tullut naisten oma valtakunta ja halpa sellainen! Saat 3 kk:n salikortin vain 120€:n hintaan. Nyt treenaaminen on siis helppoa JA halpaa ja kortin voit ostaa Kauttuan Tzempistä.

Nauti elämästä!

Tzempissä pidetään yhdessä hauskaa ja nautitaan iloisesta liikkumisesta! Tule hakemaan meiltä virtaa ja nappaa Tzemppiä tarvitseva ystäväsikin mukaan: Solmi kanssamme 12 kk:n e-lasku ja saat koko loppuvuoden liikunnat kaupan päälle maksutta! Lisäksi osallistut Tzempin yhdistelmävuosikortin arvontaan, jossa saat liikkua rajattomasti kuntosalilla ja jumpissa koko vuoden 2017 (arvo 780€). Nyt jos koskaan kannattaa tulla käymään ;)

Uutta Tzemppiä elämään! Kauttua & Laitila

Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja kaikenikäisille ihmisille. Kuntosalilla käytettävissä on kattava valikoima uusia ja nykyaikaisia Technogymin, Cybexin ja Normannin laitteita. Euran Urheilutalolla on naisten suuressa suosiossa oleva Hyvinvointisali, jossa saa treenata omassa rauhassa suojassa katseilta. Tervetuloa nauttimaan virkistävä liikuntaelämys!

Ruokavaliot & treeniohjelmat

Oikea ruokavalio ja oma treeniohjelma ovat liikkujalle paitsi jaksamisen myös kehittymisen työvälineet. Terveellinen ja monipuolinen sekä määrällisesti riittävä ruokavalio auttaa sinua jaksamaan arjessasi ja liikkumaan. Terveellinen ruoka tulee olla helposti valmistettavissa, mutta myös hyvää ja monipuolista. Kysy lisää Tzempistä!

Ryhmäliikuntaa monipuolisesti kaikille

Tzempissä on monipuoliset ryhmäliikuntatunnit aina keskivartalojumpasta vauhdikkaaseen Lesmillsin Bodyviveen. Kauttualla supersuosittu spinning saa sykkeen nousemaan musiikin ja räiskyvien valojen tahdissa. Urheilutalolla puolestaan ikisuosikki Circuit-kiertoharjoittelu vetää aina salin täyteen. Tervetuloa maksuttomalle kokeilulle!

Tzempin Trainerit käytössäsi!

Sovit yhdessä Trainerisi kanssa tavoitteesi. Niiden pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen, innostava, monipuolinen liikuntasuunnitelma, kuntosaliohjelma sekä ruokavalio. Tzempin Traineri kannustaa ja huolehtii, että harjoittelusi on oikeanlaista, turvallista ja tehokasta.LIIKUNTASETELIT

Meille käyvät maksuvälineinä Smartumin liikuntasetelit ja –kortti, Tyky- ja Virikesetelit ja Sporttipassi.


Kuntokeskus Tzemppi

Tule ja koe virkistävä liikuntaelämys Kuntokeskus Tzempissä!

Jani Rajala - Personal Trainer