TZEMPPI - Monipuolisia liikuntapalveluita aamusta iltamyöhään!


Tiedotteet / Uutiset

Huomenna tiistaina Kauttuan tiskillä teitä palvelee Emmi! Hän tekee huomenna halpoja kehonkoostumusmittauksia, hinta vain 10€ (norm.25-30€)! Voit varata mittauksesi klo 12-19 väliselle ajalle Kauttuan puhelimesta 045 2593909 tai Tzempin facen kautta :) ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

NO NIIN, NYT ON AIKA PISTÄÄ TZEMPIN OMA PÖÖSÖNAL RAINERI KUNTOON!

Helmikuussa starttaa Janin Bootcamp ja samalla SINÄ voit lähteä mukaan ja nähdä, miten ammattilainen hoitaa treenin, ravinnon ja levon :) Näin Jani haluaa pohjustaa tulevaa:

”Itselläni on todella rankka vuosi 2016 takana, eritoten syksy taloremontteineen, muuttoineen, töineen ja opiskeluineen imivät tästä äijästä aika lailla mehut loppuun. Päätin hyvissä ajoin jo tuolloin syksyllä, että keväällä, kun taloprojekti on ohi, alan keskittyä itseeni ja laitan itseni kovaan kondikseen niin henkisesti kuin fyysisestikin! Käytännössä tämä tarkoittaa tietenkin puhdasta ravintoa, kovia treenejä ja näiden ohessa riittävää lepoa ja nautiskelua elämästä! Siitä lähti idea tähän ”Janin Bootcamp-ryhmään”: Jos koet, että nyt olisi aikaa itsellesi, haluat pudottaa painoa, olet valmis liikkumaan epämukavuusalueellasi itsesi haastaen ja haluat laittaa itsesi kovaan kesäkondikseen niin nyt on sun tilaisuutesi lähteä mun mukaan! Uhmataan hieman perusohjeita ja annetaan palaa! Lupaan, että 12 viikon aikana saadaan kovia tuloksia ja jokainen ylittää itsensä lukuisia kertoja. BOOTCAMP IS HERE – BE THERE!”
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Heijjj! Tänään starttaa Laitilassa Vakkaopiston TRX. Kurssilla olisi vielä tilaa eli tänään olisi ainutlaatuinen mahdollisuus tulla maksutta kokeilemaan tuntia eikä tarvi näin ollen ostaa sikaa säkissä :D Eli kipin kapin tänään Tzemppiin klo 17:30 kokeilemaan erittäin tehokasta keskivartalojumppaa, joka ei jätä kylmäksi :) Mikäli innostut kurssista, voit ilmottautua ohjaajalle :) Tervetuloa! ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Hyvää maanantaita! Viime viikon tuotepalkinnon on voittanut Minna Blomster, ONNEA!

Uusi tuotepaketti viikolle 3 sisältää kuuminta hottia eli Leaderin pakkauksen, jossa on CLA ja vihreän tee, 5 kpl:tta välipalapatukoita ja Tzempin ja M-Nutritionin naisten teepaidat! Tämä upea paketti lähtee taas viikon päästä jollekin onnekkaalle, joka on tykännyt tästä kuvasta. Eikä Facebook ole mukana tässäkään. Taaskaan. Mitenkään. Me vaan tahdotaan olla oman elämämme onnettaria :D Gyyd lak vit thö arvonta!
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Kauttuan ovesta kopsahti juuri Leaderin toimitus sisään ja nyt sitä vihdoin sais: tammikuun kysytyintä tuotetta (Laitilassa tätä on tarjolla tiistaista 17.1. alkaen):

"Leader Double Impact sisältää purkin Leader CLA+ ja Leader Vihreä Tee -tuotteita maksimaaliseen painonpudotukseen.

Vahva Vihreä Tee tehostaa rasvanpolttoa ja aktivoi aineenvaihduntaa ilman fyysistä rasitusta. Lisääntynyt rasvan käyttö energiaksi nopeuttaa kehon ylimääräisten rasvavarastojen purkua.

Leaderin Vahva CLA+ on pitoisuudeltaan vahva, konjugoitu linolihappovalmiste. CLA lisää elimistön lipolyysiä, minkä ansiosta VAHVA CLA+ valmisteen käytöllä päästään tehokkaasti hävittämään varastoitunutta rasvaa."

Pakkauksen hinta vain 19,90 € ja tuotetta on rajoitetusti, joten ole nopea.
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa


Haluatko treenata rauhassa ilman testosteronin käryä?

Urheilutalon hyvinvointisalista on tullut naisten suosikki! Salin vakioasiakkaat kehuvat salin rauhallisuutta, hyvää laitetarjontaan ja sitä, ettei salilla tarvitse miettiä ``näyteikkunalla`` oloa. Salista onkin tullut naisten oma valtakunta ja halpa sellainen! Saat 3 kk:n salikortin vain 120€:n hintaan. Nyt treenaaminen on siis helppoa JA halpaa ja kortin voit ostaa Kauttuan Tzempistä.

Nauti elämästä!

Tzempissä pidetään yhdessä hauskaa ja nautitaan iloisesta liikkumisesta! Tule hakemaan meiltä virtaa ja nappaa Tzemppiä tarvitseva ystäväsikin mukaan: Solmi kanssamme 12 kk:n e-lasku ja saat koko loppuvuoden liikunnat kaupan päälle maksutta! Lisäksi osallistut Tzempin yhdistelmävuosikortin arvontaan, jossa saat liikkua rajattomasti kuntosalilla ja jumpissa koko vuoden 2017 (arvo 780€). Nyt jos koskaan kannattaa tulla käymään ;)

Uutta Tzemppiä elämään! Kauttua & Laitila

Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja kaikenikäisille ihmisille. Kuntosalilla käytettävissä on kattava valikoima uusia ja nykyaikaisia Technogymin, Cybexin ja Normannin laitteita. Euran Urheilutalolla on naisten suuressa suosiossa oleva Hyvinvointisali, jossa saa treenata omassa rauhassa suojassa katseilta. Tervetuloa nauttimaan virkistävä liikuntaelämys!

Ruokavaliot & treeniohjelmat

Oikea ruokavalio ja oma treeniohjelma ovat liikkujalle paitsi jaksamisen myös kehittymisen työvälineet. Terveellinen ja monipuolinen sekä määrällisesti riittävä ruokavalio auttaa sinua jaksamaan arjessasi ja liikkumaan. Terveellinen ruoka tulee olla helposti valmistettavissa, mutta myös hyvää ja monipuolista. Kysy lisää Tzempistä!

Ryhmäliikuntaa monipuolisesti kaikille

Tzempissä on monipuoliset ryhmäliikuntatunnit aina keskivartalojumpasta vauhdikkaaseen Lesmillsin Bodyviveen. Kauttualla supersuosittu spinning saa sykkeen nousemaan musiikin ja räiskyvien valojen tahdissa. Urheilutalolla puolestaan ikisuosikki Circuit-kiertoharjoittelu vetää aina salin täyteen. Tervetuloa maksuttomalle kokeilulle!

Tzempin Trainerit käytössäsi!

Sovit yhdessä Trainerisi kanssa tavoitteesi. Niiden pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen, innostava, monipuolinen liikuntasuunnitelma, kuntosaliohjelma sekä ruokavalio. Tzempin Traineri kannustaa ja huolehtii, että harjoittelusi on oikeanlaista, turvallista ja tehokasta.LIIKUNTASETELIT

Meille käyvät maksuvälineinä Smartumin liikuntasetelit ja –kortti, Tyky- ja Virikesetelit ja Sporttipassi.


Kuntokeskus Tzemppi

Tule ja koe virkistävä liikuntaelämys Kuntokeskus Tzempissä!

Jani Rajala - Personal Trainer