TZEMPPI - Monipuolisia liikuntapalveluita aamusta iltamyöhään!


Tiedotteet / Uutiset

Oli niin ihana palautelappu laatikossa, että oli pakko laittaa se tänne :) Toivottavasti sääkin tuut onnelliseksi meillä Tzempissä :) <3 ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Urheilutalon hyvinvointisalia käyttävät asiakkaat! Urheilutalo on vuodessa kiinni vain kahtena päivänä: juhannus- ja jouluaattona. Näin ollen ensi viikon itsenäisyyspäivänä ja joulun pyhinä (aattoa lukuunottamatta) ovet Euran urheilutalolle ovat auki normaalisti :) ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Muutama tiedotusasia jumpista:

6.12. alkaen Tanjan maanantain spinningiä on asiakkaiden toiveesta aikaistettu (kansalaisopiston tuntien jäädessä tauolle) alkamaan klo 18.30 normaalin klo 19 sijaan. Näin mennään kunnes kansalaisopiston tunnit taas 9.1. alkavat :)
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa


Haluatko treenata rauhassa ilman testosteronin käryä?

Urheilutalon hyvinvointisalista on tullut naisten suosikki! Salin vakioasiakkaat kehuvat salin rauhallisuutta, hyvää laitetarjontaan ja sitä, ettei salilla tarvitse miettiä ``näyteikkunalla`` oloa. Salista onkin tullut naisten oma valtakunta ja halpa sellainen! Saat 3 kk:n salikortin vain 120€:n hintaan. Nyt treenaaminen on siis helppoa JA halpaa ja kortin voit ostaa Kauttuan Tzempistä.

Nauti elämästä!

Tzempissä pidetään yhdessä hauskaa ja nautitaan iloisesta liikkumisesta! Tule hakemaan meiltä virtaa ja nappaa Tzemppiä tarvitseva ystäväsikin mukaan: Solmi kanssamme 12 kk:n e-lasku ja saat koko loppuvuoden liikunnat kaupan päälle maksutta! Lisäksi osallistut Tzempin yhdistelmävuosikortin arvontaan, jossa saat liikkua rajattomasti kuntosalilla ja jumpissa koko vuoden 2017 (arvo 780€). Nyt jos koskaan kannattaa tulla käymään ;)

Uutta Tzemppiä elämään! Kauttua & Laitila

Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja kaikenikäisille ihmisille. Kuntosalilla käytettävissä on kattava valikoima uusia ja nykyaikaisia Technogymin, Cybexin ja Normannin laitteita. Euran Urheilutalolla on naisten suuressa suosiossa oleva Hyvinvointisali, jossa saa treenata omassa rauhassa suojassa katseilta. Tervetuloa nauttimaan virkistävä liikuntaelämys!

Ruokavaliot & treeniohjelmat

Oikea ruokavalio ja oma treeniohjelma ovat liikkujalle paitsi jaksamisen myös kehittymisen työvälineet. Terveellinen ja monipuolinen sekä määrällisesti riittävä ruokavalio auttaa sinua jaksamaan arjessasi ja liikkumaan. Terveellinen ruoka tulee olla helposti valmistettavissa, mutta myös hyvää ja monipuolista. Kysy lisää Tzempistä!

Ryhmäliikuntaa monipuolisesti kaikille

Tzempissä on monipuoliset ryhmäliikuntatunnit aina keskivartalojumpasta vauhdikkaaseen Lesmillsin Bodyviveen. Kauttualla supersuosittu spinning saa sykkeen nousemaan musiikin ja räiskyvien valojen tahdissa. Urheilutalolla puolestaan ikisuosikki Circuit-kiertoharjoittelu vetää aina salin täyteen. Tervetuloa maksuttomalle kokeilulle!

Tzempin Trainerit käytössäsi!

Sovit yhdessä Trainerisi kanssa tavoitteesi. Niiden pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen, innostava, monipuolinen liikuntasuunnitelma, kuntosaliohjelma sekä ruokavalio. Tzempin Traineri kannustaa ja huolehtii, että harjoittelusi on oikeanlaista, turvallista ja tehokasta.LIIKUNTASETELIT

Meille käyvät maksuvälineinä Smartumin liikuntasetelit ja –kortti, Tyky- ja Virikesetelit ja Sporttipassi.


Kuntokeskus Tzemppi

Tule ja koe virkistävä liikuntaelämys Kuntokeskus Tzempissä!

Jani Rajala - Personal Trainer