TZEMPPI - Monipuolisia liikuntapalveluita aamusta iltamyöhään!

Slide background
Lisäksi saat meiltä ruoka-, treeniohjelmat, lisäravinteet,
Tule nauttimaan Tzempin monipuolisista liikuntapalveluista

Kuntokeskus Tzemppi - Virkistävä liikuntaelämys

vitamiinit, superfoodit ja Personal Trainer- palvelut.
Slide background
Ammattitaidolla yksilölliset ja räätälöidyt ruoka- ja treeniohjelmat
"On hienoa käydä salilla ja syödä oikein, kun tietää että on ammattitaitoinen henkilö tukena."
"Tzempin ansiosta en ole enää sohvaperuna vaan koukussa liikkumiseen!"
Slide background
Laadukkaat personal trainer -palvelut
"Juurikin tällaista potkua treeniin kaipasinkin!"
Henkilökohtainen hetki juuri sinulle!
"Kiitän mahtavasta PT-palvelusta, se muutti elämäni!! Suosittelen kaikille!"
"En ollut alkujaan sali-ihminen, personal trainer sai minut innostumaan"

Tiedotteet / Uutiset

Psssst...Nyt kannattaa seurata Tzemppiä Instagramissa, luvassa meinaan arvontaa seuraajien kesken 😉 ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Hei kaikki Euran urheilutalon salia käyttävät asiakkaat! Salin kosketusnäyttö on, kuten olette varmsti huomanneet, temppuillut jatkuvasti viimeisen 2-3 kk aikana. Olen laittanut asiasta viikottain kaunissävyisiä ja rakentavia palautteita eteenpäin, jotta näyttö saataisiin kuntoon eli asia on ollut hoidossa, vaikka sitä ei välttämättä ole huomannut :D Sain juuri tiedon, että yhteysongelmia on saatu ratkaistua mutta kosketusnäyttö on mykkä eli rikki, kaput, tohjona, mäsänä. Kunnes se saadaan korjattua, kirjatkaa nimenne selkeällä käsialalla vihkoon niin poistamme kertoja manuaalisesti kortiltanne ja pyrimme tekemään sen säännöllisesti. Tiedämme, että tästä aiheutuu teille hieman päänvaivaa ja teidän voi olla vaikea pysyä kärryillä esim. jäljellä olevista kerroista kortillanne mutta voit aina soittaa tai tekstata meille Tzemppiin niin autamme mielellämme :) Pahoittelumme tästä, mutta jos se yhtään lohduttaa niin pari harmaata hiusta on täälläkin päähän tullut tämän asian myötä...

Lisäksi Urheilutalon jalkaprässissä on jotain vikaa, pyrimme korjaamaan sen ensi tilassa!
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Tällä viikolla Laitilassa ei valitettavasti ole spinningiä, koska molemmat ohjaajat (Emilia ja Magdalena) ovat estyneitä vetämään emmekä saaneet heille tuuraajaa. Pahoittelut mutta ensi viikolla taas poljetaan senkin edestä pyörää kuin tulpatonta mopoa, eiks ni :D ... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Magdalena lähettää huomiseen sunnuntain Laitilan jumppiin terveisensä:

"Huomenna sunnuntaina Laitilassa luvassa miksattua Bodypumpia ja venyttelyä mm.klassiseen,aisteja hivelevään musiikkiin. Tervetuloa <3"
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa

Lisää uutisia syksyn jumpista! Laitilassa saadaan uutta herkkua myös Lesmillsin Bodystepin muodossa, mahtavaaaupeeetaaaaa :D Tästä tunnista on tulossa syyskuun alussa kahtena maanantaina ilmaiset tutustumistunnit, josta infoan teitä vähän lähempänä! Mutta ole kuulolla, että mahdut varmasti mukaan tunnille :) Voit käydä lukemassa laajemma jumppaesittelyn Bodystepistä Tzempin kotisivuilta: tzemppi.fi/kuntokeskus/?page_id=2775 mutta ytimekkäästi ja lyhyesti: koko kropan sykettä nostattava treeni, joka todella muokkaa peppua ja reisiä :)

BODYSTEPIN HYÖDYT:

- Polttaa huomattavan määrän kaloreita
- Kasvattaa voimaa perustreenillä
- Nostaa yleiskuntoa
- Kehittää tasapainoa
- Parantaa luiden ja nivelten kuntoa
- Kasvattaa sydämen ja keuhkojen tilavuutta ja hapenottokykyä
... Lue lisääPienennä

Avaa fb
·Jaa


Haluatko treenata rauhassa ilman testosteronin käryä?

Urheilutalon hyvinvointisalista on tullut naisten suosikki! Salin vakioasiakkaat kehuvat salin rauhallisuutta, hyvää laitetarjontaan ja sitä, ettei salilla tarvitse miettiä ``näyteikkunalla`` oloa. Salista onkin tullut naisten oma valtakunta ja halpa sellainen! Saat 3 kk:n salikortin vain 120€:n hintaan. Nyt treenaaminen on siis helppoa JA halpaa ja kortin voit ostaa Kauttuan Tzempistä.

Nauti elämästä!

Tzempissä pidetään yhdessä hauskaa ja nautitaan iloisesta liikkumisesta! Tule hakemaan meiltä virtaa ja nappaa Tzemppiä tarvitseva ystäväsikin mukaan, koska jaamme 8.8.2016 alkaen 50 kpl maksuttomia kahden viikon tutustumisia kuntosalille ja ryhmäliikuntaan uusille asiakkaille! Nyt jos koskaan kannattaa tulla käymään ;)

Uutta Tzemppiä elämään! Kauttua & Laitila

Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja kaikenikäisille ihmisille. Kuntosalilla käytettävissä on kattava valikoima uusia ja nykyaikaisia Technogymin, Cybexin ja Normannin laitteita. Euran Urheilutalolla on naisten suuressa suosiossa oleva Hyvinvointisali, jossa saa treenata omassa rauhassa suojassa katseilta. Tervetuloa nauttimaan virkistävä liikuntaelämys!

Ruokavaliot & treeniohjelmat

Oikea ruokavalio ja oma treeniohjelma ovat liikkujalle paitsi jaksamisen myös kehittymisen työvälineet. Terveellinen ja monipuolinen sekä määrällisesti riittävä ruokavalio auttaa sinua jaksamaan arjessasi ja liikkumaan. Terveellinen ruoka tulee olla helposti valmistettavissa, mutta myös hyvää ja monipuolista. Kysy lisää Tzempistä!

Ryhmäliikuntaa monipuolisesti kaikille

Tzempissä on monipuoliset ryhmäliikuntatunnit aina keskivartalojumpasta vauhdikkaaseen Lesmillsin Bodyviveen. Kauttualla supersuosittu spinning saa sykkeen nousemaan musiikin ja räiskyvien valojen tahdissa. Urheilutalolla puolestaan ikisuosikki Circuit-kiertoharjoittelu vetää aina salin täyteen. Tervetuloa maksuttomalle kokeilulle!

Tzempin Trainerit käytössäsi!

Sovit yhdessä Trainerisi kanssa tavoitteesi. Niiden pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen, innostava, monipuolinen liikuntasuunnitelma, kuntosaliohjelma sekä ruokavalio. Tzempin Traineri kannustaa ja huolehtii, että harjoittelusi on oikeanlaista, turvallista ja tehokasta.LIIKUNTASETELIT

Meille käyvät maksuvälineinä Smartumin liikuntasetelit ja –kortti, Tyky- ja Virikesetelit ja Sporttipassi.


Kuntokeskus Tzemppi

Tule ja koe virkistävä liikuntaelämys Kuntokeskus Tzempissä!

Jani Rajala - Personal Trainer