Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja kaikenikäisille ihmisille. Kuntosalilla käytettävissä on kattava valikoima uusia ja nykyaikaisia Technogymin, Cybexin ja Normannin laitteita. Lämmittelylaitteista löytyy sekä Technogymin että Cybexin juoksumatto, crosstrainer ja kuntopyörä. Lisäksi olemme avanneet Euran Urheilutalolle Hyvinvointisalin, jossa olemme huomioineet erityisesti naiset ja seniorit. Toki sali soveltuu kovaankin treenaamiseen.

Senioreiden ja ikäihmisten kunnossa pysymiseen tarjoamme uuden Technogym Easy Line-tuoteperheen, joka löytyy sekä Laitilasta että Euran Urheilutalolta. Laitteissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden käyttömukavuuteen ja esteettömyyteen. Kyseisillä laitteilla järjestämme myös kiertoharjoittelutunteja, jotka soveltuvat kaikille ikään, kokoon ja kuntotasoon katsomatta.

Junioreille tarjoamme syksyllä 2013 alkavaa uutta 10-13 vuotiaille suunnattua JunnuSport -tuntia. Perheen pienempien aika kuluu mukavasti ohjatussa lapsiparkissa, joka on avoinna iltaisin ryhmäliikuntojen aikana sekä Eurassa että Laitilassa.

Monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja sisäpyöräilyt Kauttualla ja Laitilassa kahdessa hyvin ilmastoiduissa tilassa saavat sykkeen nousemaan musiikin ja räiskyvien valojen tahdissa.

Lisäksi palveluihimme kuuluvat yksilölliset ravinto- ja treeniohjelmat sekä kahvio, jossa voi nauttia erilaisia palautusjuomia ja patukoita tai vaikka kupin kahvia.