LISÄRAVINTEET ASIANTUNTEVALLA OPASTUKSELLA

Saat meiltä asiantuntevan avun ja neuvon lisäravinteiden valintaan ja käyttöön. Mikäli siis haluat energiaa päivääsi, kiinteytyä tai optimoida treenisi, Tzempistä saat parhaimmat ja toimivimmat ravintovalmisteet. Olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai urheilija, löydät meiltä kaiken, mitä hyvinvointiisi tarvitset.

HYVINVOINTIVALMENNUSTA

Tzempin hyvinvointivalmentajat auttavat sinua painonpudotuksessa ja terveellisempään ja energisempään elämään. Palvelumme poikkeaa Internetin kasvottomista massakuureista, koska panostamme yksilöllisyyteen ja henkilökohtaiseen palveluun, valmennukseen, joka sopii juuri sinulle. Ota yhteyttä Sannaan ja Janiin – tee päätös ja näe tulokset!

RAVINTO-OHJELMAT

Rakennamme asiakkaillemme yksilölliset ravinto-ohjelmat. Valikoimistamme löytyy laajalti kuntoiluun ja liikuntaan tarvittavia lisäravinteita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua valitsemaan juuri oikean tuotteen liikuntatarpeisiisi.

KUNTOSALIOHJAUSTA

suunnittelemme ammattitaidolla yksilöllisesti treeniohjelman asiakkaan tarpeen mukaan. Opastamme vasta-alkajat salilaitteiden käyttöön ja räätälöimme asiakkaille tarvittaessa yksilöllisen saliohjelman. Palveluistamme löytyy myös henkilökohtainen saliohjaus, jossa autamme asiakasta oikeissa liiketekniikoissa ja saamaan salitreenistään parhaan hyödyn.

TILAUSRYHMÄT

yrityksille ja seuroille. Lisäksi pystymme tarjoamaan esim. syntymäpäiväsankarille, polttariseurueelle tai omalle kaveriporukallesi henkilökohtaisen tunnin valintanne mukaan. Kysy lisätietoja ja tarjousta, autamme mielellämme sinua suunnittelemaan haluamasi tunnin!

LAPSIPARKISSA

perheen pienimmillä riittää puuhaa vanhempien treenatessa. Molemmissa kuntokeskuksissamme on lapsille varattu huone erilaisine leluineen ja peleineen ja lapsesi on tervetullut viihtymään sinne treenisi aikana 🙂

HIEROJAPALVELUT

Tzempin hierontapalvelusta vastaa Kauttualla ja Laitilassa Tuulikki Koistinen ja Jani Rajala. Molemmat hierovat sopimuksen mukaan, soita ja kysy lisää Tuulikilta numerosta 044 2968660 tai sähköpostilla tuulikkikoistinen(a)gmail.com. Janiin voit puolestaan ottaa yhteyttä P. 045 6302917 tai sähköpostilla jani(a)tzemppi.fi. Huolla kehosi kuntoon ja varaa rentouttava hieronta-aikasi nyt!