Kuntosali


Yleistila
Yleistilan puolella on käytettävissä Technogymin uusia  Element+ ja Pure Strenght- tuoteperheen laitteita. Tarjolla on myös kotimaisia Normannin laitteita vaativampaakin käyttöön. Aerobiseen harjoitteluun on käytettävissä Technogymin juoksumatto, crossover ja kuntopyörä.


Element+
Elementin tekniikan ansiosta kaikki liikkeet tuntuvat luonnollisilta, helpoilta ja harjoituksen kannalta optimoiduilta. Element sarjan laitteita on helppo käyttää. Asetusten säädöt ovat helposti käden ulottuvilla sekä selvästi keltaisilla merkkilipuilla merkityt.


Pure Strenght
Pure Strenght on ihanteellinen henkilöille jotka haluavat saada harjoittelusta ”pienen lisän” ilman että heidän tarvitsee poiketa paljon tavallisesta harjoitusohjelmastaan. Pure Strenght tuntuu siltä kuin harjoittelisi vapailla painoilla. Erona on se, että jokaisen yksikön ergonominen ja biomekaaninen muotoilu optimoi suorituksen.


Normann Classic
Normann Classic-sarja koostuu perinteisistä painopakallisista laitteista. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta Classic-sarjan laitteet ovat helppokäyttöisiä ja kestävät kovaa käyttöä.