1. Leader Natural Foods Goji-marja 250g

Goji-marja on valmistettu lajitelluista ja auringossa kuivatetuista goji-marjoista. Ne on viljelty orgaanisesti ilman kemiallisia lannotteita, säilöntä- tai torjunta-aineita.
Kuivatut goji-marjat näyttävät rusinoilta ja lienevät yksi tunnetuimmista superfoodeista. Ne ovat maukkaita ja terveellisiä! Goji-marja tulee Tiibetistä ja kasvaa korkealla Himalajan rinteillä. Oranssinpunaiset, pienet, soikeat marjat maistuvat kirsikan ja karpalon sekoitukselta. Marjat ovat tuoreina makeita, mehukkaita ja herkullisia. Kuivattuina ne muistuttavat rusinoita.

Goji-marjat ovat yksi maailman ravinteikkaimmista marjoista. Se sisältää mm. yli kahtakymmentä eri kivennäis- ja hivenainetta. Goji-marjat sisältävät sinkkiä, kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, kromia, kuparia, seleeniä, natriumia ja fosforia sekä runsaasti C-vitamiinia. Lisäksi goji-marjat sisältävät 18 aminohappoa sekä A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja. Antioksidanttilähteenä kuivatut goji-marjat ovat pitoisuudeltaan ylivoimaisia muihin kasvikunnan tuotteisiin nähden.

Käyttö
Käytä 15-30 grammaa päivässä. Syö sellaisenaan tai lisää jogurtin, puuron, smoothien, raakasuklaan joukkoon tai voit käyttää niitä leivonnassa ja jälkiruoissa.
Ei eläinperäisiä ainesosia, Lisäaineeton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainesosat
Goji-marja (Lycium barbarum L.)*.
* = luomu

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa (kcal), 391
Proteiinia (g), 11,7
Hiilihydraatteja (g), 67,7
Rasvaa (g), 0,9

13,50 €

Share