Fyysinen toimintakyky on eräs työkykyymme, hyvinvointiimme ja terveyteemme vaikuttava tärkeä osatekijä. Koska nykyisin työtä leimaavat kiire ja tuloksentekopaineet, yrityksissä on herätty huomaamaan, että työntekijöiden kuntoon kannattaa panostaa.

Kunnostaan huolehtivat työntekijät ovat yrityksille tuottavia
Heillä riittää virtaa niin työhön kuin vapaa-ajanviettoonkin. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen peruspilari ja sijoitus terveyteen maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kun yritys satsaa työntekijöiden kunnostamiseen, se voi vähentää verotuksessa 400 euroa henkeä kohden vuodessa.

Kuntokeskus Tzemppi haluaa palveluillaan edesauttaa yritysten henkilöstön työhyvinvointia.
Suunnittelemme teille kuntoilun ja hyvinvoinnin kokonaispaketteja. Opastamme uuden harrastuksen pariin ja motivoimme liikkumaan. Tarjoamme yritysten työntekijäryhmille räätälöityjä liikunta- ja ravintovalmennuksia, henkilökohtaista personal trainer –ohjausta, ryhmäliikuntoja, kuntosalipalveluja – mitä tahansa haluattekin.

Yritysten omien ryhmien etuna on se, että tuttujen työkavereiden välinen vuorovaikutus motivoi yrittämään enemmän.
Tuttuun porukkaan on helpompi tulla ja kynnys liikkua madaltuu. Yhteinen porukka nostattaa tzemppihenkeä, jolloin jokainen pyrkii määrätietoisemmin saavuttamaan oman tavoitteensa.

Meillä käy Smartum, Tyky-seteli, Sporttipassi sekä Virikeseteli.