LISÄRAVINTEET ASIANTUNTEVALLA OPASTUKSELLA

Saat meiltä asiantuntevan avun ja neuvon lisäravinteiden valintaan ja käyttöön. Mikäli siis haluat energiaa päivääsi, kiinteytyä tai optimoida treenisi, Tzempistä saat parhaimmat ja toimivimmat ravintovalmisteet. Olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai urheilija, löydät meiltä kaiken, mitä hyvinvointiisi tarvitset.

HYVINVOINTIVALMENNUSTA

Tzempin hyvinvointivalmentajat auttavat sinua painonpudotuksessa ja terveellisempään ja energisempään elämään. Palvelumme poikkeaa Internetin kasvottomista massakuureista, koska panostamme yksilöllisyyteen ja henkilökohtaiseen palveluun, valmennukseen, joka sopii juuri sinulle. Ota yhteyttä Sannaan ja Janiin – tee päätös ja näe tulokset!

KUNTOSALIOHJAUSTA

suunnittelemme ammattitaidolla yksilöllisesti treeniohjelman asiakkaan tarpeen mukaan. Opastamme vasta-alkajat salilaitteiden käyttöön ja räätälöimme asiakkaille tarvittaessa yksilöllisen saliohjelman. Palveluistamme löytyy myös henkilökohtainen saliohjaus, jossa autamme asiakasta oikeissa liiketekniikoissa ja saamaan salitreenistään parhaan hyödyn.

TILAUSRYHMÄT

yrityksille ja seuroille. Lisäksi pystymme tarjoamaan esim. syntymäpäiväsankarille, polttariseurueelle tai omalle kaveriporukallesi henkilökohtaisen tunnin valintanne mukaan. Kysy lisätietoja ja tarjousta, autamme mielellämme sinua suunnittelemaan haluamasi tunnin!

KEHONKOOSTUMUSMITTAUSTA

Meillä on käytössä Inbody 230 -kehonkoostumusmittauslaite, joka analysoi mm. kehosi rasva- ja lihasmäärän ja niiden jakautumisen kehossasi. Tämä mittaus on erittäin hyvä kertomaan, mistä painosi koostuu ja mittaus on erittäin suosittu ennen laihdutuksen aloitusta, treenitehon tarkkailussa ja syömisen vaikutuksen seuraamisessa. Mittauksen hinta on 25 € ja voit varata oman aikasi Tzempistä.

RAVINTO-OHJELMAT

Rakennamme asiakkaillemme yksilölliset ravinto-ohjelmat. Valikoimistamme löytyy laajalti kuntoiluun ja liikuntaan tarvittavia lisäravinteita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua valitsemaan juuri oikean tuotteen liikuntatarpeisiisi.