Olen 28-vuotias euralainen fysioterapeutti ja kilpameloja. Olen intohimoinen elämäntapaurheilija ja rakastan treenata paljon. Oman lajiharjoitteluni melonnan lisäksi treeniohjelmaani kuuluu punttisaliharjoittelua, pyöräilyä, sisäpyöräilyä, juoksua ja talvisin mahdollisimman paljon hiihtoa. Lisäksi lavatanssit ovat minulle hyvin rakas harrastus.

Liikunnan ohjaus monessa eri muodossaan ja erilaisille kohderyhmille on minulle tuttua ammattini puolesta. Fysioterapeuttina olen tottunut huomioimaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja soveltamaan liikuntaa tarpeen edellyttämällä tavalla.
Spinningiin tutustuin reilu kymmenen vuotta sitten, kun itse pääsin ensimmäistä kertaa ohjatulle tunnille. Ihastuin tähän upeaan ja mahdottoman tehokkaaseen lajiin kertaheitolla ja tiesin heti haluavani nimenomaan ohjaajaksi. Tilaisuus toteuttaa kytemään jäänyt unelma toteutui Tzempin aloittaessa toimintansa Kauttualla. Ohjaajakoulutuksen suoritin Helsingissä FAF:lla.

Spinning-ohjaajana olen tehnyt tuntieni ohjelmat alusta asti itse ja ohjelmissani panostan erityisesti musiikin valintaan. Haluan, että musiikki on innostavaa ja tukee täydellisesti polkemista. Tavoitteeni on olla iloinen, innostava ja kannustava ohjaaja, jonka tunnille jokainen uskaltaisi tulla harjoittelutaustaansa katsomatta!

Motto

Jokainen uusi päivä on mahdollisuus tehdä asiat paremmin.

Tanja Jantunen - Kuntokeskus Tzemppi