Mikäli et löytänyt kysymystäsi, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai käymällä paikan päällä, autamme ja kerromme lisää mielellämme!

MITÄ TZEMPIN JÄSENYYS SISÄLTÄÄ?

Jäsenyys (40€) maksetaan kerran elämässä, minkä jälkeen se on voimassa ikuisesti. Jäsenyys ei kuitenkaan velvoita eikä sido sinua mihinkään eli voit huoletta liittyä iloiseen joukkoomme! Jäsenyyden myötä saat halvemmat hinnat korteistamme, ilmaisen lapsiparkin, aloittelijan kuntosaliohjelman  ja nettivaraustunnukset jumppien varausjärjestelmäämme.

MIKÄ ON SIRUKORTTI?

Sirukortti (10€) lunastetaan myös kerran elämässä ja korttiin ladataan kerta toisensa jälkeen haluamasi. Sirukortti sisältää nimensä mukaisesti sirun, ei magneettijuovaa, joka voi kulua käytössä. Korttia ei tule kuitenkaan rei’ittää eikä säilyttää jumppakassin pohjalla, koska vääntyessään kortti voi viottua. Kortti on henkilökohtainen! Mikäli korttisi menee hukkaan, voit ostaa Tzempistä uuden. Kuntosalikortilla pääset kulkemaan ovistamme klo 5.30-23.00 välisenä aikana, vaikka tiskimme olisi suljettu.

MITEN SAAN NETTIVARAUSTUNNUKSET?

Nettivaraustunnukset tarkoittavat käyttäjätunnusta ja salasanaa ja nämä tunnukset saat liittyessäsi jäseneksemme. Tunnuksilla pääset kirjautumaan nettivarausjärjestelmäämme ja varamaan paikkasi jumppaan. Kortillasi tulee olla ladattuna kuukausi- tai kymppikortti, jotta pääset varamaan jumppia. Voit varata 7 jumppaa samanaikaisesti ja pääset perumaan jumpan vielä 4 tuntia ennen jumpan alkua varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen sinun pitää perua tulosi soittamalla Tzemppiin. Peruuttamattomista jumpista tulee tietoihisi merkintä ja viidestä merkinnästä poistamme nettivarausoikeudet. Muista siis perua jumppasi soittamalla tai tekstiviestillä ja näin annat paikkasi jollekin toiselle innokkaalle liikkujalle.

EN PÄÄSE KIRJAUTUMAAN VARAUSJÄRJESTELMÄÄN, VAIKKA OLEN JÄSEN, MISSÄ VIKA?

Mikäli kortillasi ei ole ns. virtaa, et pääse kirjautumaan varausjärjestelmäämme. Kortillasi tulee siis olla joko ryhmäliikunnan kymppi- tai kuukausikortti, jotta pääset varamaan paikan jumppaan. Mikäli tiedät, että kortillasi on virtaa ja silti kirjautuminen epäonnistuu, soita Tzemppiin niin aktivoimme tunnuksesi uudelleen.

KOSKA JUMPAT TULEVAT VARATTAVAKSI?

Jumppamme tulevat varattavaksi viikkoa ennen klo 21.00. Esim. maanantain jumpat tulevat asiakkaidemme varattavaksi edellisenä maanantai-iltana klo 21.00.

KAIKKI JUMPAN NETTIPAIKAT ON VARATTU, MITÄ TEEN?

Ryhmäliikuntatuntien paikoista 85% on nettivarauspaikkoja, loput 15% on ns. tiskipaikkoja, jotka pitää lunastaa paikan päältä. Jokaiseen jumppaan voi siis tulla Tzemppiin lunastamaan paikan samana päivänä, kuin jumppa on. Paikat tulevat kosketusnäytöllemme lunastettavaksi 12 tuntia ennen jumpan alkua. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan puhelinvarauksia.

MINULLA ON TERVEYDELLISIÄ RAJOITUKSIA (OLEN RASKAANA, POLVENI OVAT HUONOT, SELKÄNI VAIVAA YM.)/EN OLE LIIKKUNUT PITKÄÄN AIKAAN, MILLE TUNNEILLE USKALLAN TULLA?

Jumppakuvauksistamme näet, millainen tunti on kyseessä ja mitä tunti sisältää. Haluamme kuitenkin toivottaa kaikki tervetulleiksi tunneillemme! Asiantuntevat ohjaajat ja henkilökuntamme ottaa rajoituksesi huomioon jokaisella tunnillamme ja voit huoletta tulla kanssamme liikkumaan. Opastamme sinua liikkeiden kevyemmissä versioissa ja huomioimme yksilölliset erot. Jokainen on meille lämpimästi tervetullut tunnille kuin tunnille!

KÄYKÖ TEILLE LIIKUNTASETELIT?

Meille käyvät maksuvälineinä Smartumin liikuntasetelit ja –kortti, Tyky- ja Virikesetelit ja Sporttipassi. Lisäksi monet työnantajat tukevat henkilöstönsä liikkumista Tzempissä. Oman työpaikan mahdollinen tuki kannattaa selvittää, sillä tuki mahdollistaa liikkumisesi edullisempaan hintaan. Voit selvittää liikunnan tukiasiat työpaikallasi tai tiedustella meiltä, onko työnantajasi jo tehnyt kanssamme sopimuksen.

KUKA SAA ALENNUKSIA?

Annamme kortin latauksista 5% alennuksen opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Varaudu todistamaan alennukseen oikeutuksesi kortilla. Lisäksi haluamma kannustaa alle 18 vuotiaita terveellisempään elämään tarjoamalla heille edullisempia kuukausikortteja kuntosalille ja ryhmäliikuntoihin. Alle 18 vuotias nuori on jäsenyyden lunastettuaan oikeutettu nuoriskorttiin, joka on kuntosalille 33€/kk, ryhmäliikuntoihin 38€/kk ja yhdistelmäkortti molempiin vain 50€/kk. Lisäksi eläkeläisille tarjoamme kuntosalikorttia edullisempaan hintaan!