Ryhmäliikunta 2019

Tzempissä on monipuoliset ryhmäliikuntatunnit aina iloisesta TRX-tunnista tehokkaisiin Lesmillsin konseptitunteihin. LesMillsin tunnit ovat laadukkaita ryhmäliikuntatunteja, joissa ohjaaja on lisensoitu ja tuntiohjelmat tarkkaan mietitty. Konseptina Lesmills on laadun tae ja tunnit ovat samanlaisia ympäri maailman! Tämän vuoksi voit mennä tunneille vaikka tänään Kauttuan Tzempissä ja huomenna Melbournessa Australiassa ja tiedät aina tarkkaan, millaiselle tunnille menet! Lisäksi ohjelmat vaihtuvat 3 kuukauden välein, mikä takaa korkean motivaation ja kehittymisen.

Supersuosittu spinning saa sykkeen nousemaan musiikin ja räiskyvien valojen tahdissa. Puolestaan ikisuosikki, Circuit-kiertoharjoittelu tarjoaa joka viikko jotain uutta ja tunneille ovat tervetulleet niin uudet asiakkaat kuin kokeneetkin konkarit. Koulutamme ohjaajiamme ympäri vuoden, mikä takaa tuntien tehokkuuden, ohjaajien ammattitaidon ja virkistävän liikuntaelämyksen juuri sinulle. Mukaasi tunnille tarvitset sisäliikuntavarustuksen kenkineen, hikipyyhkeen, juomapullon ja tietenkin – rutkasti iloista mieltä! Meillä voit harrastaa juuri sitä mistä eniten nautit!

AIKATAULUT JA VARAUS| KAUTTUAN LUKUJÄRJESTYS

POUND

Kehonhuoltotunti

Tzemppipumppi

BODYBALANCE

Spinning

Spinning on 40-50 minuutin mittainen tunti sisäpyörätreeniä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa ja ledivalojen välkkeessä. Ohjaajat leikittelevät erilaisilla oteleveyksillä, polkutekniikoilla ja saavat sykkeesi kohoamaan ja hien virtaamaan. Ohjaajat suunnittelevat ohjelmansa itse alusta loppuun, mikä takaa erilaiset ja vaihtelevat tunnit. Mikäli kärsit herkästi migreenistä, ledivalojen välke saattaa aiheuttaa migreenikohtauksen.

RPV

RPV eli Reisi-Pakara-Vatsa -Jumppa
Tämä 30-45 minuutin tunti on reisien, pakaroiden ja vatsan muokkaustunti. Lihaskuntoharjoitteita tehdään lähinnä oman kehon painolla. Vaihteluita liikkeisiin saadaan käyttämällä steppilautaa ja levypainoa. Suurimmaksi osaksi tunnilla käytetään kuitenkin oman kehon painoa ja tunti soveltuu niin vasta-alkajille, kuin konkareillekin.

BODYPUMP

LATINOHIPS

Bodystep

Kuntonyrkkeily

Kevyt kuntopiiri

TRX-harjoittelu

Circuit kiertoharjoittelu

Circuit kiertoharjoittelu
Kiertoharjoittelu on tehokas koko kehon läpikäyvä harjoittelu. Hydrauliikkavastuksella toimivat Technogymin Easy Line -laitteet takaavat turvalliset liikeradat ja soveltuvat näin kaikille. Tunti on yhdistelmä lihaskunto- ja aerobista harjoittelua ja soveltuu erinomaisesti kehon muokkaukseen ja rasvanpolttoon. Laitteiden lisäksi liikkeitä tehdään myös lattialla ja viikottain vaihtuvat liikkeet ja eri ohjaajat takaavat sen, että tunnit ovat aina erilaisia ja kiehtovia. Tunti soveltuu erinomaisesti vasta-alkajille tai itsestään kaiken irti haluaville. Asiantuntevat ohjaajat ottavat aina huomioon asiakkaan ja muokkaavat tuntia tarvittaessa sen mukaan. Circuitista onkin tämän vuoksi tullut todella suosittu eikä tunnilla ole unohdettu naurua ja höpötystä! Tule mukaan rentoon porukkaan viihtymään!