Aloita nyt ja tee elämääsi muutos Tzempin avulla!

Tzemppi lanseeraa nyt uutuutena hyvinvointivalmennuksen! Tarjoamme eri pituisia paketteja, jotka räätälöidään asiakkaan tavoitteisiin ja lähtökohtiin. Oli tavoitteesi sitten mahtua kuukauden päästä juhlamekkoon, pudottaa 50 kiloa, saada treenillesi tehoa tai voida paremmin arjessa, me autamme! Voit valita itsellesi sopivan hyvinvointivalmentajan, jotka esittäytyvät alla. Tarkemmat tiedot hyvinvointipakettien sisällöstä löydät osiosta “Hyvinvointipaketit“. Lisätietoja saadaksesi voit myös aina soittaa meille tai lähettää sähköpostia, autamme mielellämme.

Hyvinvointivalmentajat

Jani Rajala
Olen iloinen herrasmies Eurasta ja liikunta sekä terveellinen ravinto ovat elämäni tukipilareita arjen haasteissa. Tzempissä suurin osa ajastani kuluu asiakkaille tekemissäni ravinto- ja treeniohjelmissa. Pyrin aina valmennuksessani antamaan asiakkaalle kaikkeni ja tukemaan häntä loppuun
asti. Haluan auttaa asiakasta ylittämään itsensä niin, että jokainen punnerrus, toisto, halu kehittyä ja mennä kohti omia unelmia lähtee asiakkaasta itsestään. Yhdessä onnistumme varmasti!

Olet sitten aloittelija, pelaat jääkiekkoa SM-tasolla tai haluat tulevaisuudessa kilpailla Bodylavoilla, ota rohkeasti yhteyttä ja laitamme yhdessä pyörät pyörimään!

KUNTOKESKUS TZEMPPI - KAUTTUA - LAITILA - EURA

Aloita nyt ja tee elämääsi muutos Tzempin avulla!

Soita 045 259 3909 - info(at)tzemppi.fi