Aloita nyt ja tee elämääsi muutos Tzempin avulla!

Tzemppi lanseeraa nyt uutuutena hyvinvointivalmennuksen! Tarjoamme eri pituisia paketteja, jotka räätälöidään asiakkaan tavoitteisiin ja lähtökohtiin. Oli tavoitteesi sitten mahtua kuukauden päästä juhlamekkoon, pudottaa 50 kiloa, saada treenillesi tehoa tai voida paremmin arjessa, me autamme! Voit valita itsellesi sopivan hyvinvointivalmentajan, jotka esittäytyvät alla. Tarkemmat tiedot hyvinvointipakettien sisällöstä löydät osiosta “Hyvinvointipaketit“. Lisätietoja saadaksesi voit myös aina soittaa meille tai lähettää sähköpostia, autamme mielellämme.

Hyvinvointivalmentajat

Sanna Brigatti
Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja ja valmistuin Kisakallion urheiluopistosta liikunnan ammattitutkintoon ja liikunnanohjaajaksi tammikuussa 2015. Suoritin opiskeluiden ohella myös Personal Trainer -koulutuksen. Omiin harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu, johon hurahdin kerrasta vuonna 2002 pudotettuani ensin 30 raskauskiloa.

Kannatan painonhallinnassa, liikunnassa ja hyvän olon metsästyksessä maltillista elämänhallintaa. Meidän pitäisi olla armeliaita itseämme kohtaan. Televisiossa pyörivät superdiettiohjelmat ovat toki innostavia huikeine tarinoineen ja päättäväisine ihmisineen, mutta ne eivät välttämättä sovellu ihan jokaiselle. Uskon, että muutos lähtee pienistä asioista. Siitä, että jos ruokailut on vääränlaisia, yhdenkin palasen muuttaminen on jo iso asia. Toki jotta haluamme pysyä terveenä, pitää elää terveellisesti mutta tärkeintä on oppia hallitsemaan ruokailujaan pidemmälle elämässä, ei dietata 3 kuukautta ja palata sitten vääriin ruokatottumuksiin. Yksi lipsahdus ei kaada yhtään painonhallintaprojektia eikä yksikään painonpudotus kaadu jouluun tai juhannukseen. Niinhän se sanontakin menee, että se ei ratkaise mitä syöt joulun ja uuden vuoden välillä vaan se, mitä syöt uuden vuoden ja joulun välillä! Vaikka mottoni on, että “suksilla vaikka pyöröovesta”, hyvinvointivalmennus lähtee asiakkaasta ja hänen tarpeistaan – siitä, mikä sopii juuri hänelle!

Jani Rajala
Olen iloinen herrasmies Eurasta ja liikunta sekä terveellinen ravinto ovat elämäni tukipilareita arjen haasteissa. Tzempissä suurin osa ajastani kuluu asiakkaille tekemissäni ravinto- ja treeniohjelmissa. Pyrin aina valmennuksessani antamaan asiakkaalle kaikkeni ja tukemaan häntä loppuun
asti. Haluan auttaa asiakasta ylittämään itsensä niin, että jokainen punnerrus, toisto, halu kehittyä ja mennä kohti omia unelmia lähtee asiakkaasta itsestään. Yhdessä onnistumme varmasti!

Olet sitten aloittelija, pelaat jääkiekkoa SM-tasolla tai haluat tulevaisuudessa kilpailla Bodylavoilla, ota rohkeasti yhteyttä ja laitamme yhdessä pyörät pyörimään!

KUNTOKESKUS TZEMPPI - KAUTTUA - LAITILA - EURA

Aloita nyt ja tee elämääsi muutos Tzempin avulla!

Soita 045 259 3909 - info(at)tzemppi.fi