Terve!

Olen Petri Nurminen, 29 vuotias mies, jonka perheeseen kuuluu avovaimo, 4 kk:n ikäinen reipas tyttäremme ja kolme koiruutta.  Olen töissä paikallisella tehtaalla ja olen tehnyt yhdeksän vuotta kolmivuorotyötä.

Syksyllä 2011 kaverini onnistui puhua minut mukaansa pienelle salille Kauttualla. Kävin siellä kunnes sain eräänä päivänä kuntokeskus Tzempin Rikulta Facebookviestin, jossa hän kehotti vaihtamaan salia ja pyysi minua testaamaan Tzempin laitteita ja ilmapiiriä 🙂 Niin siinä sitten kävikin ja helmikuussa 2012 vaihdoin Tzempin asiakkaaksi. Alkuun jännitti, että miten pystyn käymään modernilla ja uudella salilla. Kirkkaat värit ja väenpaljous arvelutti mutta jännitys osoittautui täysin turhaksi.  Henkilökunta otti minut iloisesti ja rempseästi vastaan ja juttu alkoi luistaa heti.

Liikunnan aloittaminen ei ollut minulle sinänsä haaste, koska olen kaikenlaisia lajeja harrastanut enemmän ja vähemmän kilpauinnista yleisurheiluun ja koripallosta kamppailulajeihin. Kiinnostus kuntosaliharjoitteluun kasvoi sitä enemmän mitä treenaamassa kävin sillä halusin aina oppia lisää treenaamisen eri osa-alueista. Aloin ottaa selvää ravinnosta, lihasten toiminnasta ja hyvinvoinnista ja terveellisestä elämästä ylipäätäänkin.

Tzemppi on tuonut elämääni paikan harrastaa ja jossa nähdä ystäviä ja tuttuja. Olen saanut myös tutustua uusiin ihmisiin ja tapasin jopa tuon nykyisen vaimokkeeni siellä. Tzemppi antaa erittäin hyvät puitteet treenata ja harrastaa, mikä toimii ainakin itselläni hyvänä vastapainona vuorotyölle.

Parasta Tzempissä on loistava ilmapiiri niin henkilökunnan kuin treenajienkin osalta. Kaikkien kanssa tulee varmasti toimeen. 🙂 Tzemppiin on aina helppo ja hauska mennä treenaamaan tai vaikka vaan kahville. Siellä on hienoa on nähdä erilaisia treenajia erilaisilla tavoitteilla. Omana tavoitteenani on parantaa olematonta lihaskuntoani ja lisätä lihasmassaa. Aloittaessani Tzempissä minulla oli painoa 73 kg ja nyt reilu neljä vuotta myöhemmin painoa on 94 kg, josta toivon mukaan edes osa on lihasta 😀

Jos pähkäilet vielä Tzemppiin lähtöä, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa omasta kunnosta huolehtimista. Tzemppiin ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja sohvaperunasta fitness-pakaraan! Lisäksi henkilökunnalta voi aina ja KANNATTAA aina kysyä neuvoa jos jokin askarruttaa. Heiltä saa opastusta asiaan kun asiaan! Rohkeasti vaan mukaan joukkoon iloiseen.

~The only bad workout is the one you didn’t do~