Magdalena, kuukauden ohjaaja

Olen aktiivinen, ruuhkavuosiaan elävä äiti ja puoliso. Pääasiallisesti tienaan ruisleipämme pöytään luokanopettajana Laitilassa. Tzempistä olen saanut nauttia ohjaajan roolissa pian neljä vuotta. Tyypillisen perheenäidin tapaan ehdin juuri ja juuri harrastaa ihan vähän muutakin kuin liikuntaa. Minulle riittää vallan mainiosti, että käyn laulutunneilla ja että edes joskus ehdin istahtamaan pianon ääreen soittamaan.

Minua kiehtoo kovasti ajatus siitä, että voin lisätä suomalaisten terveyttä ja toimintakykyä liikunnan kautta. Koen toteuttavani kutsumustani, kun opetan tai ohjaan. Tiedän tekeväni tärkeää työtä. Asiakkaan tuleminen ohjatulle tunnille voi juurikin olla hänen viikkonsa kohokohta, kun saa olla itsekseen hyvässä seurassa ja lisätä omaa hyvinvointia. Ohjaamistani ohjaa motto, jonka kehitin opiskeluaikoinani Kuortaneen urheiluopistolla. Vuosien karttuessa se on syventynyt ja sisäistän sen vuosi vuodelta paremmin.

“Sen on mentävä lihaksiin, mutta ennen kaikkea sydämeen.” Pitää tulla lämmin olo sekä ulkoisesti että sisäisesti. Liikuntakokemus on parhaimmillaan hyvin kokonaisvaltainen elämys!

Useammassa eri liikuntakeskuksessa ja yhdistyksessä ohjanneena voin todeta, että Tzempissä arvostan saamaani “työrauhaa” sekä ihania asiakkaita. Kaikki ovat tavallisia, liikunnalle ja hyvälle ololle sydämensä menettäneitä nuoria, aikuisia tai ikääntyneitä. Joka kerta astuessani ryhmäliikuntasaliin, minut valtaa innostuneisuus ja motivaatio päästä toteuttamaan mottoani, oli ohjausvuorossa sitten Bodypump, Grit Strenght, spinning (joissa on Sannan laatimat loistavat ohjelmat!) tai rauhallinen venyttely.

Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni!

Magdalenasta sanottua:

“Magge – ihana energinen ilopilleri! <3 Rautainen ammattilainen, rohkea, sydämellinen ja aina valmis auttamaan muita!”
“Energiaa ja Iloa täynnä oleva Nainen, jonka tunnit ei jätä ketään kylmäksi!”
“Energinen, Avulias, ammattimainen, asiakaslähtöinen. Magdalenalla on selkeä tapa ohjata ja lisäksi tuntien mausteena on usein pieniä mielenkiintoisia faktoja treenin vaikutuksista kehoon ?? Huikea teräsnainen ja arjen sankari!”
“Huumorintajuinen tehopakkaus, aina sanavalmis ja ryhmäliikunnan ammattilainen, jolla on todella toimiva tyyli ohjata.”

“Magee mimmi, mahtavan mainio mahtinainen, motivoi muita!”
“Rautainen ammattilainen, rohkaiseva ohjaaja, loistava rytmitaju ja osaava asiakaspalvelija.”
“Magdalena on yhdistelmä nautittavaa rauhallisuutta ja tsemppiä. Hän on ihana vastapaino kitarisoja ulkoiluttaville ohjaajapiiskureille (joita toki myös tarvitaan!) omalla erittäin miellyttävällä tyylillään, joka saa sinut ylittämään itsesi ja jaksamaan vielä hetken! Työnantajan unelma – tunnollinen, avulias ja työnsä aina täydellisellä pieteetillä hoitava nainen!”