Olen Jaana Kulmanen, 33-vuotias kolmen lapsen äiti Eurasta.

Olen viimeiset 10 vuotta tehnyt laitoshuoltajan töitä Euran kunnalla. Nyt olen tammikuusta 2016 asti opiskellut lähihoitajaksi. Työni on ollut fyysisesti raskasta, joten oma hyvinvointi on pitänyt olla kunnossa. Olen aina harrastanut jotain liikuntaa ja kaikenlaisia lajeja on tullut kokeiltua. Juokseminen ollut aina arjessa mukana, aikaisista aamulenkeistä saa päivään puhtia!

Ensikosketukseni Tzemppiin oli melkein heti, kun Kauttualla ovet avautuivat. Monenlaisia ryhmäliikuntatunteja tuli kokeiltua ja circuit ja Bodypump veivät minut mennessään. Vuonna 2013 juoksin ensimmäisen puolimaratonini. Ennen sitä otin Rikua hihasta kiinni ja sain ihka ensimmäisen saliohjelmani. Kuntosalin puolella en ollut juurikaan koskaan käynyt, joten tämä oli aivan uutta minulle. Ohjelma oli juuri minunlaiselleni aloittelijalle tehty ja sain hyvät neuvot ja vinkit miten aloittaa kuntosaliharjoittelu turvallisesti. Salilla käynti tuotti tuloksia, kroppa alkoi kiinteytyä ja lihastakin tulla. Tässä kohtaa piti saada myös ruokavalio kerralla kuntoon ja keskustelin asiasta Janin kanssa. Itsellä oli jo tiedossa, että söin aivan liian vähän, vaikka olen aina syönyt terveellisesti. Otin Step2fitiltä ruokavalion ja valmennuksen. Gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion myötä voin paremmin kuin koskaan ennen. Pitkään olleet vatsavaivat ja turvotus hävisivät. Tzemppi on antanut minulle oikeat avaimet terveelliseen ja hyvinvoivaan elämään. Salille on aina mukava tulla ja olen saanut uusia ystäviä ja tuttuja. Mikään ei voita sitä tunnetta kovan salitreenin tai circuittunnin jälkeen. Tykkään treenata täysillä ja antaa itsestäni kaikki irti.

Parasta Tzempissä on mielestäni ammattitaitoiset ja aivan ihanan tzemppaavat ohjaajat. Olen kiitollinen, kun olen päässyt aivan mahtavan ja osaavan porukan käsiin. Suosittelen lämpimästi jokaiselle elämäntaparemonttia suunnittelevalle tai uusia tuulia treenaamiseen haluavalle ottamaan rohkeasti yhteyttä Tzempin väkeen. He räätälöivät juuri SINULLE oikean ruokavalion ja treeniohjelman.

Lopuksi haluan kiittää Jania, Sannaa, Rikua ja kaikkia mahtavia ohjaajia: olette huippu paras tiimi <3