Annika, kuukauden ohjaaja

Olen Annika Vainio, 35 vuotias euralainen nainen. Työskentelen Attendo Oy:n palveluksessa harjavaltalaisessa hoivakodissa vastaavana sairaanhoitajana. Valmistuin sairaanhoitajaksi noin 6 vuotta sitten, suuntautuen psykiatriaan. Sitä ennen toimin 5 vuotta kampaajayrittäjänä Raumalla ja Eurassa.

Minulla on kaksi pientä poikaa, aviomies ja kaksi koiraa. Elän nuoren naisen ruuhkavuosissa, johon kuuluu kahden työn lisäksi omat harrastukset, lasten harrastukset ja jatkuva elämästä ja uusista asioista oppiminen.

Harrastuksiini kuuluu ryhmäliikuntatunnit, kuntosaliharjoittelu, koirien ja lasten kanssa puuhailu sekä uutena innostuksena huonekalujen ”entisöinti”. Nuorempana harrastin aktiivisesti koripalloa, lentopalloa ja judoa. Muutin yläasteen jälkeen Tampereelle kampaajakouluun ja harrastukset jäivät. Löysin uudelleen liikunnan ilon vasta aikuisena lasten myötä. Aloitin pikkuhiljaa vaunulenkkeilyn ja noin viisi vuotta sitten kuntosaliharjoittelun.

Vähän aikaa Tzempissä puntteja nosteltuani sain Tzempin Sannalta viestin, että olisinko kiinnostunut Circuittuntien ohjaamisesta. Siitä se sitten lähti. Nyt ohjaan ryhmäliikuntatunteja laidasta laitaan; TRX, Spinning, Circuit ja RPV.

Ohjaajana olen rauhallinen, selkeä, kannustava, mutta myös vaativa. Teen kaikkeni, jotta asiakkaani saavat tunneiltani kaiken mahdollisen hyödyn ja lähtevät kotiin tyytyväinen ja iloinen ilme kasvoillaan. Panostan asiakaspalvelun laatuun ja pyrin omalla toiminnallani edistämään ihmisten hyvänolon tunnetta ja tyytyväisyyttä omaan tekemiseensä.

Olen käynyt kovan koulun viimeisten vuosien aikana. Sairastuin vakavaan unettomuuteen, jota kesti usean vuoden. Olen paranemassa tuosta koko elämänlaatua heikentävästä sairaudesta, mutta ajattelen, että unettomuus on osa minua ja osa minun elämääni. Olen kuitenkin oppinut elämään sen kanssa ja olemaan itselleni armollinen.

Tzemppi on työpaikkana kannustava, iloinen, eteenpäin suuntaava, kehittyvä ja työilmapiiri on keskusteleva. Meillä on hieno tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen. Olen äärettömän kiitollinen Tzempin työntekijöille ja omistajille saamastani arvostuksesta ja tsemppaamisesta. Kiitos myös kaikille ihanille asiakkaille antamistanne palautteista, niiden kautta olen tässä missä nyt olen, kiitos.

Annikasta sanottua:

”Osaava, ammattitaitoinen ja kannustava. Saa hyvälle tuulelle!”

” Aina iloinen ja positiivinen Annika! Tekee työt tunnollisesti ja on mukana sataprosenttisesti siinä, mihin ryhtyy. Uskaltaa heittäytyä ja omaa loistavan huumorintajun.”

” Helposti lähestyttävä, yhteistyöhaluinen ja -kykyinen, huumorintajuinen ja asialleen omistautunut ohjaaja!”

” Tunnollinen, ahkera nainen, joka ei tee suurta numeroa itsestään, vaikka joskus voisikin!”

”Annika on tasapainoinen, muut huomioon ottava ja kaikkien kanssa hyviin toimeentuleva moniosaaja, joka osaa kääntää myös ikävät asiat/vastoinkäymiset positiiviseksi. Lisäksi hän on hauska!”

” Räppäävä ryhmäliikunnan ohjaaja, jolta ei huumorintajua puutu!”

” Ahkera, avoin, ainutlaatuinen Annika!”

”Annika on äärimmäisen tunnollinen, työnsä vakavasti ottava ja ennakkoluuloton heittäytyjä! Hän pistää itsensä täysillä likoon ja on aina valmis ensimmäisenä auttamaan. Hän on hiipinyt asiakkaiden sydämiin ja hän on tällä hetkellä yksi Tzempin suosituimmista ohjaajista. Työntekijänä kultakimpale <3”