Emmi, kuukauden ohjaaja

Olen Emmi Prykäri, nuori 26 vuotias nainen Euran Honkilahdelta.

Harrastuksiini kuuluu monenlaista: samoilu ja patikointi luonnossa, pyöräilyä maalla ja spinningpyörän päällä ja lisäksi tykkään ähistä ja puhista sählypallon perässä. Mutta yksi harrastus on yli muiden: sup-lautailu. Suppailussa saan haastaa itseni joka kerta. Mielekkääksi lajin tekee myös säävaihtelut, esimerkiksi kunnon vesisateella tai tuulella lajiin saadaan lisää äärimmäisyyttä ja haastetta. Suppailu kehittää hyvin aerobista kuntoani, tasapainoani ja lihaskestävyyttäni. Päädyin lajin pariin muutama vuosi sitten Lomakeskus Sieravuorella Jari Laakson yllyttämänä. Vasta viime kesänä päätin kokeilla siipiäni kisoissa ja saavutinkin muutaman voiton. Vasta tänä kesänä minulla on ensimmäinen oma kisalauta, joten viime kesän aikojen ja tulosten parantaminen on päätavoitteeni. Tietenkin voittaminen on aina hienoa ja mutta ykkösprioriteettini on jonain päivänä olla hyvä suppari! Haavenani on jonain päivänä ohjata, opettaa ja valmentaa sup-lautailua ja muuta vesiurheilua päätyökseni.

Valmistuin liikunnan ammattitutkintoon joulukuussa 2016 ja päädyin Tzemppiin 2016 marraskuussa. Tzempissä työskentelen asiakaspalvelussa, ohjaaan ryhmäliikuntatunteja ja teen myös yksilövalmennuksia. Olen sellainen ”joka paikan höylä” ja repertuaariini jumppien saralla kuuluu mm. spinning, GritStrenght, TRX, reisi-pakara-vatsa-jumppa ja Circuitkiertoharjoittelu.
Työpaikkana Tzemppi on siisti ja kaikki asiakkaista ovat aina iloisia ja positiivisia. On kiva olla ympäristössä, jossa iloisuus tarttuu myös itseen. ? Pomot Sanna ja Jani ovat joustavia ja tsemppaavat asiassa kuin asiassa. Tzemppiin on kiva tulla töihin ja treenaamaan.

On tärkeää pitää huolta itsestään, sillä kukaan ei tee sitä sinun puolesta. Siksi toivonkin, että näen jumpissa ja kuntosalin puolella innokkaita ja reippaita kuntoilijoita myös kesällä. Hyvä lihaskunto ja sen ylläpitäminen ovat tärkeitä asioita sekä nuorilla että vanhemmilla ihmisillä. Tulkaa nykäisemään hihasta, jos teille tulee jotakin kysyttävää ja jos vaan voin suinkin auttaa.

Toivotan kaikki tervetulleiksi Tzemppiin treenaamaan tai poiketkaa vaikka ohikulkumatkalla kahville ?

Hyvää ja iloista kesää kaikille!
– Emmi