Olen Petri Kaurtola, 43-vuotias ja asun Lapissa.

Perheeseeni kuuluu avovaimo Maarit ja kolme lasta Jero, Julia ja Joakim. Olen töissä Raumalla kuljetuspäällikkönä Logistikas Oy:ssä.

Liikuntaa on tullut harrastettua ainoastaan lapsena ja aikuisiässä se on ollut vain ajatuksena, että pitäisi aloittaa, mutta sohvalla makoilu iltaisin tuntui mukavammalta. Olen aina tykännyt kotona häärätä kaikenlaista, mutta liikunnallinen osuus on ollut vähäisempää.

Ensikosketukseni Tzemppiin oli noin 2-3 vuotta sitten, kun kävin salilla vain muutaman kerran, sitten se vain jotenkin jäi (en vaan tiedä miksi…). Viime jouluna ajattelin, että nyt on miehen otettava itseään niskasta kiinni ja alettava tekemään itselleen jotain, kun keskivartalo oli jo turvonnut sen verran. Painoa oli kertynyt 104 kg ja oli raskas ja väsynyt olo.

Kuntoilun aloittamiseen sain lisäpotkua, kun muutama työkaveri lähti mukaan, aloitimme liikkumisen ja salilla käynnit yhdessä Janin opastuksella. Jani laati meille henkilökohtaiset ruokaohjelmat, jota on tullut noudatettua melkein täydellisesti, muutamaa herkkupäivää lukuun ottamatta. Jani laati vielä oman saliohjelman ja opasti henkilökohtaisesti kaikki liikkeet, jolloin huomasin itsekin, että pienilläkin painoilla oikein tehty liike on tehokasta. Janin ja oman vaimon kannustuksella on ollut suuri merkitys, että on tullut lähdettyä salille, vaikka ei aina olisi välttämättä jaksanut. Nyt tällä hetkellä oloni on 13 kg kevyempi ja liikkuminen tuntuu kivalta. Suosittelen tätä kaikille!

Parasta Tzempissä on hyvän henkilökunnan lisäksi siistit tilat sekä laitteet ja näin perheellisenä lapsiparkin mahdollisuus. Kannustuksena voin sanoa näin: “vaikka alku voi tuntua haastavalta ja raskaalta, niin tulos näkyy lopussa.”

Terveisin, Pete

Nyt 13 kg kevyempi ja liikkuminen tuntuu kivalta.