Jani, kuukauden ohjaaja

Terve!

Olen Jani Rajala, kohta 35 vuotias Kauttualla asustava nuorimies 😀 Perheeseeni kuuluu kaksi lastani, Alisa ja Riku. Lisäksi saman katon alla asuu maailman paras vaimo, Mari, ja hänen koiransa Hilu!

Nykyään harrastan sitä mikä tuntuu hyvälle ja mihin aikatauluni antaa periksi. Liikunta on kuitenkin tärkeä osa elämääni ja neuvoni kaikille asiakkaille onkin, että tehkää sitä mistä teille tulee hyvä mieli!

Vuoden 2010 alussa olin mukana toisessa kuntokeskusprojektissa, joka sittemmin kariutui muutamien epäonnisten asioiden vuoksi. Tämän jälkeen sain idean lähteä perustamaan Euraan Kuntokeskusta ja hyvien yhteistyökumppaneiden löydyttyä toiminta saatiin alkuun.

Työni Tzempissä on pääsääntöisesti valmennusjuttuja eri asiakkaiden kanssa. Valmennukseeni kuuluu mattimeikäläisestä SM-tason urheilijaan. Isona haluan olla osa isoa organisaatiota, jossa toimin urheilijoiden ravitsemus- ja fysiikka valmentajana. Valmistuin urheiluhierojaksi toukokuussa 2017, joten tarkoitus on kehittyä tässäkin ammatissa paremmaksi ja kouluttautua lisää.

Seitsemän vuoden matka Tzempissä on ollut huikea ja paljon on matkalla opittu yrittämisestä, koko liikunta-alan monipuolisuudesta ja lisäksi olen saanut monta hyvää ystävää lisää! Suurin kiitos kuuluu tietenkin kaikille ihanille asiakkaillemme. Työntekijämme Tzempissä ovat todella iso osa kokonaisuutta ja on ollut hienoa nähdä kuinka sitoutuneita he ovat omaan työhönsä. On helppoa olla ‘pomo’, kun työntekijät ovat rautaisia ammattilaisia.

Tervetuloa rohkeasti kaikki Tzemppiin nauttimaan liikunnanilosta ja hyvästä palvelusta! Salilla nähdään.