Heipsan!

Minä olen Anna, Siivosen Anna. Kolmenkympin kriisiä alustavasti poteva 29-vuotias paljasjalkainen laitilalainen. Olen päivisin erityisopettaja ja iltaisin päästän yleensä kauhean salihirmuni irti. Elämääni kuuluvat myös kaksi koiraa, jotka mamman mussukoina pitävät huolen palauttavasta treenistä lenkkien muodossa ja henkisen puolen mentaalivalmennuksesta 🙂

Tzempissä meikäläinen on käynyt alusta asti. Liikunta on pääosin ollut nuorena ratsastusta ja koirien kanssa lenkkeilyä. Työkaverini saivat minut houkuteltua ensin Netten vetämään pumppitunnille urheilutalolle. Kuitenkin pian löysin itseni Tzempistä samaiselta tunnilta. Hetken päästä huomasin käyväni circuitissa, spinningissä, RPV:ssä ja kaikessa mahdollisessa ja mahdottomassa. Liikuntaan hurahtaminen tapahtui siis innostavien vetäjien ja hyvän porukan voimin.

Pari vuotta kävin ensin ryhmäliikunnoissa, kunnes palkkasin Janin näyttämään, miten salilla kuuluu reenata. Se oli erittäin fiksu tapa aloittaa salilla harjoittelu. Sai heti liikeradat kuntoon ja osasin tehdä liikkeet turvallisesti oikein. Ja sinne salille  tämä tyttö sitten on jäänytkin. En kokonaan ole unohtanut ryhmäliikuntaa kuitenkaan. Se on niin helppo tapa saada kunnon tunti, koska tekee vaan mitä toinen käskee 🙂

Tzemppi on antanut minulle oikeastaan elämäntavan. Tällä hetkellä reenaaminen maistuu ja koen, että salilla voin olla ihan oma pöllö itseni ja kaikki siellä auttavat ja tzemppaavat toisiaan. Parasta on se hyvä yhteisfiilis, jolloin kaikilla on oikeus treenata juuri omalla tavalla. Kaikki liikunta on hyväksi ja jokainen tekee sen itselleen sopivalla tavalla. En ole koskaan tuntenut, että joku arvostelisi tai katsoisi pitkin nenän vartta minun välillä “arveluttaviakin” treenikokeiluitani.

Eli jos joku vielä miettii kynnyksen ylitystä salin puolelle tai ryhmäliikuntaan, niin ei kannata ainakaan pelätä sitä, mitä toiset ajattelevat. Minä en ainakaan ehdi edes hikihuuruisten lasien ja pitkin naamaa levinneen ripsarin takaa katselemaan toisten treenejä 🙂 ja tuskin ehtii muutkaan. Iloisesti vaan mukaan porukkaan.

Nähtäillään Tzempissä!