Tontun touhukas hikitippa

Tzempissä luultiin jo, että joulun myötä hävisi myös The Tonttu, mutta mitä vielä! Tammikuun tohinoissa se pikkukaveri meinasi ihan jalkoihin jäädä, kun Tzempin ulko-ovi kävi tiheämmin kuin Tontun jääkaapin ovi – ja se on tiheään se! Mutta sitkeästi tämä punanuttuinen veijari pysyi muiden jumpparien menossa mukana ja vielä helmikuussakin se viuhahtaa ryhmäliikuntatunnille naisten ja miesten vanavedessä. Yhtenä päivänä Tonttu veti Sannaa hihasta ja Jania puntista ja halusi kehua, miten Tzempissä on kerrassaan mahtavat jumpat! Juu kuulkaa: Annikan TRX:ssä tosin meinasi ensin kuulemma tontunnoutaja tulla, kun niihin remeleihin lähes sotkeutui mutta ammattitaitoinen ohjaaja ei tästä hämmentynyt! Ehei – Annika huomioi hänenkin erityistarpeensa (takapuoli lähempänä maata kuin nilkat ja pöydän alle mahtuu seisomaan muttei makuulle) ja niin saatiin Tontullekin taas kunnon PaHi eli partahiki ja euforinen fiilis.

Tonttu haluaa tietenkin 10 kuukauden kesälomansa aikana testata kaikkea mahdollista mitä Tzempissä on tarjolla ja seuraavaksi hän ryysi eturiviin Lesmillsin konseptitunneille: Bodypumpiin, Bodybalanceen ja Bodysteppiin. Tonttu sanoi, että Bodystep oli kuulemma sellainen, että juuri kun hän oli varma, että tonttulakki vaihtuu enkelin sädekehään ja Tzempin hiippakunta johonkin toiseen, ohjaaja Sanna M. näytti hänelle kevyemmän vaihtoehdot liikkeisiin eikä hänen tarvinnut kiivetä enää tikapuilla steppilaudalle. Se on kuulemma raskasta lyhytjalkaiselle. Bodybalance oli puolestaan kuulemma niin rentouttavaa, että hän ei muista tunnista tuon taivaallista…Vain sen, että vieruskaveri kuorsasi aika lujaa…Bodypumpissa Tonttu olikin sitten kuin kala vedessä: pukin pussien raahaaminen kun on kasvattanut tontulle hirrrrmuiset hauikset ja eturivissä sai Tontun painotanko kyytiä, kun hän tikkasi menemään kuin vanhan ajan Singeri konsanaan! Tämä tunti oli kuulemma ihan mahtava, koska koko kroppa sai kunnon treenin tunnissa. Ja taisipa Tonttu vähän salaa ihastua vetäjään Sanna M:ään…Niin oli ihanan naurava, energinen ja vetovoimainen Aikuinen Nainen hän. Ihania nuo Sannat kuulemma ??

Seuraavaksi Tonttu kävi vielä testaamassa jo legendaksikin tituleeratun Rikun spinningiä. Kylillä kun liikkuu huhua, että tämän miehen tunnit ovat aina täynnä ja vetäjä on koko Suomen paras spinningohjaaja. Tonttu oli vaikuttunut jo spinningsalista – miten hienot valot, porrastetut tasot ja hyvälaatuiset pyörät! Vain diskopallo kuulemma enää puuttui. Siihen se lysti kuulemma sitten hetkeksi loppuikin, kun tunti alkoi. Nauru vaihtui totiseen runnomiseen ja vaikka hän yritti huijata ja salaa vähentää vastusta niin tuo, ehkä itsekin Tontulle jotain sukua oleva, ohjaaja huomasi sen joka kerta!! Hiukan Tonttu kuulemma joutui tunnin aikana pidättelemään hissipoikaansa ja varoa, ettei herkkuruokansa lanttulaatikko löydy pyörän vierestä mutta lopussa kiitos (ja järki) seisoi! Mikä HIKI – MIKÄ FIILIS – MIKÄ PORUKKA – MIKÄ MAA – MIKÄ VALUUTTA! Mutta nyt näkyi ohjaajassa koulutus ja kokemus, mielikuvitus ja mieletön tzemppaus! Tästä ei virkistävä liikuntaelämys enää parane! Ehkä Tonttukin pääsee kesäksi kuntoon, seuraavaksi se vilpertti näet uhkasi, että hän ottaa Sannalta ja Janilta ruokavalion? Mitäköhän siitä seuraa…:D