Hei,

olen Kati, 29 vuotias parturi/kampaajayrittäjä ja kolmen ihanan tytön äiti. Perheeseeni kuuluu lisäksi aviomies ja 1,5 vuotias chihuahuatyttö Hilma. Tzempissä olen käynyt sen aloittamisesta lähtien eli vuodesta 2011 tammikuusta alkaen. Aluksi kävin ryhmäliikuntatunneilla ja niistä spinning oli ehdottomasti suosikkini. Viimeisten vuosien aikana olen innostunut käymään salilla säännöllisesti.

Alussa tietysti jännitin mennä ilman pohjakuntoa ja kokemusta muiden silmien eteen ja ”arvosteltavaksi” mutta ilokseni huomasin, että täällä jokainen saa olla oma itsensä, osasipa tai ei. Ja apua ja ohjausta oli helppo pyytää. Viikosta ja kiireistä riippuen käyn nykyään 2-4 kertaa viikossa puntilla. Oma motivaatio on alun raskauskilojen karistuksesta muuttunut vuosien saatossa liikunnan ilon saavuttamiseksi. Haluan saada liikunnasta iloa ja hyvää oloa- näin jaksan arjen askareetkin paremmin. Tzempissä ehdottomasti on parasta siistit tilat, tilava sali ja monipuoliset hyvät laitteet. Lisäksi on ihanaa, kun toisille tuntemattomatkin ihmiset tervehtivät toisiaan

Liikunta on hyväksi ja jokainen tekee sen itselleen sopivammalla tavalla. Jos et ole vielä kokeillut, suosittelen lämpimästi. Saliharjoittelu sopii kaikille ja jos puolestaan ryhmäliikunta kiinnostaa, löytyy niistäkin Tzempin tarjonnasta jokaiselle jotakin. Mahdollisista ennakkoluuloista huolimatta yllätyt varmasti positiivisesti, niin tein minäkin aikoinaan! NÄHDÄÄN TZEMPISSÄ!