Moi,

olen 32 vuotias, kahden kultakimpaleen äiti ja perheeseeni kuuluu myös avomies. Töitä teen myyjänä, nyt olen kuitenkin hoitovapaalla.

Tzempin ovet avasin ensimmäisen kerran heti tammikuussa 2011, kun paikka avattiin. Aloitin kaverin tuella käymään ryhmäliikuntatunneilla. Oli helpompi ottaa ensimmäiset askeleet kaverin kanssa. Kun ne oli otettu, uskaltauduin yksinkin jumppailemaan. Ja se oli menoa sitten ?

Vuosien varrella on tullut välillä pitempiäkin taukoja, mutta aina on tullut aloitettua uudestaan. Ensin ajattelin, että en ikinä uskalla/kehtaa aloittaa kuntosaliharjoittelua, jollakin tavalla pelkäsin ajatusta, että olen ainoa siellä salilla, joka ei osaa mitään ja muut jotenkin ajattelisi että mitä tuokin täällä tekee. Mutta nyt kun olen muutaman kuukauden käynyt niin ennakkoluuloni oli aivan turhia! Aikaisemmin kävin Tzempin hyvinvointisalilla Urheilutalolla, kun kuulin että siellä käy pääasiassa naisia. Mutta nyt kun sieltä siirrettiin laitteet Kauttualle Tzemppiin ja uskaltauduin sinne, niin olen huomannut, että ei niitä miehiäkään tarvitse pelätä ? Joten kaikki vain rohkeasti salille ❤️

Tzemppi on tuonut elämääni paljon hyvää. Olen ottanut osaavalta henkilökunnalta ravinto- sekä saliohjelmia. Olen osallistunut myös laihdutusryhmään, josta sain paljon tietoa terveellisesti ruokavaliosta. Tzempissä on parasta rauhallinen ilmapiiri ja osaava henkilökunta. 

Aina saa apua henkilökunnalta ja muilta salilla kävijöiltä. Suosittelen ehdottomasti kaikkia kokeilemaan! Nyt vaan kaveri messiin ja Tzemppiin!

Salilla ja ryhmäliikuntatunneilla nähdään! ❤️

 

Jelena