Kesäkuu

Päivi ja Sari-Anne osaavat pitää hauskaa treeneissä.

Toukokuu

Tzemppiperheen Annemai ja Outi insipiroivat vuoroin toinen toisiaan Tzemppi -circuitissa

Huhtikuu

Riku ”Rääkki” Rosvall, Pauliina ja Marianne.

Maaliskuu

Riia-Eerikalla ja Terhillä on joka viikko treeneissä hyvä meininki!

Helmikuu

Helmikuun Tzemppiperheen Sanna ja Minna kesyttävät steppilautaa yhdessä joka viikko

Hei,

Olen Sanna Myllymaa, Raumalla perheen kanssa asuva ja Laitilassa työssäkäyvä 40 vuotias liikunnanopettaja. Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja jo liki 20 vuotta ja muutama vuosi sitten päädyin ohjaajaksi kuntokeskus Tzemppiin, ensin Laitilan toimipisteelle ja sieltä Kauttualle. Tällä hetkellä ohjaan LesMills Bodystep-, Bodybalance- ja Bodypump- tunteja, hyvänä lisänä ohjaan myös TRX-tunteja. Välillä ohjelmistossa ovat olleet myös circuitkiertoharjoittelu- ja reisi-pakara-vatsa-tunnit. TRX- ja LesMills -koulutusten lisäksi olen käynyt laidasta laitaan erilaisia ryhmäliikuntakoulutuksia, mm. toiminnallisen harjoittelun ohjaajan sekä kahvakuulaohjaajan koulutuksen. Halu kehittyä ja oppia uutta on jatkuvaa.

Pidän ihmisten liikuttamisesta, koska tiedän miten hyviä tuntemuksia liikunta ihmisessä saa aikaan. Jokaisella asiakkaalla on tunnille tullessaan omia odotuksia ja/tai tavoitteita tunnin ja ohjaajan suhteen. Pyrkimykseni on auttaa asiakkaita saavuttamaan omat tavoitteensa, ovat ne sinä päivänä sitten mitä tahansa. Pyrin tarjoamaan asiakkaille mahdollisuuden hikeen ja hyvään oloon erilaiset tarpeet ja lähtökohdat huomioiden.

Arvostan sitä, että työnantajat välittävät asiakkaista kouluttamalla ohjaajia mahdollisimman monipuolisesti. Työyhteisö on energinen ja ohjaajilla on yhteinen päämäärä: asiakkaat ja heidän liikuttaminen. Tzempin jumppaväki on äärettömän mukavaa ja positiivista, jumpalle on aina mukava tulla!

Tervetuloa Tzemppiporukkaan!

Heippa!

Olen Minna Kivimäki, 49 vuotias euralainen. Perheeseeni kuuluu mies ja 3 aikuista lasta, jotka ovat muuttaneet jo omilleen. Työpaikkani on ollut jo 18 vuoden ajan ETS-Lindgren Oy Eurassa, jossa valmistetaan häiriösuojahuoneita. Aloitin Tzempissä käymisen n. 3 vuotta sitten selkävaivojen ja muutaman ylimääräisen kilon kannustamana.  Ensin kävin kehonhuolto- ja TRX-tunnilla ja siitä sitten Bodypumpissa, Bodybalancessa, Bodystepissä, kuntonyrkkeilyssä spinningissä, Sh’bamissa jne. Tzempistä sain uutta energiaa ja paremman kunnon (ja muutaman ylimääräisen kilon pois) 🙂

Parasta Tzempissä on parhaat ohjaajat, hyvä ilmapiiri ja monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Aloittaminen on helppoa, koska ohjaajilla on aina kevyempi versio melkein jokaiseen liikkeeseen, jos on olkapää-, polvi- tms. vaivaa tai muuten jotain, ettei pysty kaikkia liikkeitä tekemään. Joten olit sitten minkäikäinen/kokoinen tahansa, Tzempistä löytyy varmasti sopiva laji juuri sinulle Ja kuten Tzempin mahtavat ohjaat muistuttavat: ”Kaikki mitä teet, teet itsellesi”

T.Minna

Tammikuu

Tammikuun Tzemppiperheen Piia ja ohjaaja Emmi

Olen Piia Nurmi 46 vuotias, työskentelen Euran yhteiskoululla laitoshuoltajana ja asustelen Kauttualla. Perheeseeni kuuluu poika, kaksi tytärtä ja aviomies. Latasin ensimmäisen kerran Tzempin kymppikortin elokuussa 2011 ja innostuin silloin circuitkiertoharjoittelusta. Muutaman vuoden tauon jälkeen vuonna 2016 innostuin uudelleen ja palasin vanhan suosikkini circuitin pariin. Kun aikoinaan vuonna 2011 aloitin jumpassa käymisen, olin tietenkin innoissani – menin tunneille aina kun vaan aikaa oli ja ehdin paikan itselleni varata. Vuonna 2016 uskaltauduin pikkuhiljaa kokeilemaan muitakin ryhmäliikuntoja mutta spinning ja TRX vei voiton 😅

Tzemppi on tuonut elämääni kipeät lihakset 😊 hikiset vaatteet ja hyvän olon. Parasta tzempissä on Emmi, Sanna M. ja tietysti TRX 👍 Haluaisin lähettää terveiset kaikille tuleville jumppaajille: tulkaa ihmeessä mukaan iloiseen ja hikiseen menoon. Meitä on täällä joka lähtöön! 😊

Olen Tzempin ryhmäliikuntaohjaaja Emmi Prykäri, Iältäni joidenkin silmissä vielä nuori 27 vuotias tyttönen, omasta mielestä lähellä jo kolmenkympin kriisiä 😀 Tzemppiin päädyin parisen vuotta sitten. Kävelin ovesta sisään ja esitin asiani Sannalle: tarvitsisin töitä opiskeluideni ohella. Siitä se sitten lähti – Sanna uskoi minuun ja Tzemppitaipaleeni alkoi. Opiskelin Eerikkilän Urheiluopistolla liikunta-alaa ja sain opintoni päätökseen todistuksineen jouluna 2016. Lisäksi opiskelin Personal Traineriksi opintojen ohella.

Tällä hetkellä ohjaan ryhmäliikuntaatunneista TRX:ää, circuitikiertoharjoittelua ja spinningiä. Valmennan myös asiakkaita kuntosalilla ja jumppautan millon missäkin. Minulle tärkeää on saada luotua asiakkaalle elämys, joka voi olla välillä hikinen rääkki, itsensä ylittäminen tai yhdessä iloinen ja hauska treeni. Tärkeää olisi jokaisen kuunnella itseään, välillä treeni saa olla kova mutta tärkeää on osata tehdä myös lempeä ja kehoa huoltava harjoitus.

Tzempissä työkaverit ja asiakkaat ovat parasta. Silloin on kiva tehdä treeni, kun jengi on koossa ja puhalletaan yhteen hiileen. Jos vielä olet Tzemppiin tulosi kanssa pohdinta-asteella etkä ole uskaltautunut tulemaan jumpalle, ole rohkea ja tule! Me olemme täällä kaikki vain ihmisiä ja jokainen meistä on joskus ensimmäisen kerran astunut ovista sisään <3