Morjestaaa!

Olen 41-vuotias valtion virkamies Säkylästä. Perheeseeni kuuluu 15-vuotias tytär sekä 5-vuotias amerikankarvatonterrieri. Kuntosalilla käynnin lisäksi harrastuksiini kuuluu veneily/veneiden rassaus/vesillä olo. Omistan myös kitaran.

Punttien nostelu alkoi jo 90-luvun alkupuolella jääkiekon oheisharjoitteluna Säkylän koulukeskuksen salilla. Matkan varrella on tullut kokeiltua myös joitakin kamppailulajeja, mutta ainoastaan kuntosalihommat ovat jatkuneet tähän päivään saakka. Vaikka välillä toki pitkiäkin taukoja on tullut pidettyä, ja nollasta on joutunut aloittamaan monta kertaa.

Tzempissä kävin alkujaan kymppikortin voimin satunnaisesti treenaamassa, mutta reilu vuosi sitten siirryin ”kokoaikaiseksi” asiakkaaksi, ja lähes kaikki treenit tulee vedettyä nykyään Satakunnan komeimmalla salilla. Salin laajennuksen ja hintojen laskemisen myötä kuukausikorttiin uhratulle rahalle saa todella vastinetta!

Tzempin parhaat puolet ovat monipuolinen ja laadukas laitevalikoima (esim. 3, siis KOLME!!! takareisilaitetta!!!), riittävästi vapaita painoja ja mukava yhteishenki ja henkilökunta. Jopa minä yltiöepäsosiaalisena ihmisenä menen välillä ruuhka-aikaan treenaamaan ihan vaan seuran takia! 😀 Moni varmasti edelleen epäröi kuntosaliharrastuksen aloittamista ja pelkää salille tuloa ja muita treenaajia, mutta se on täysin turhaa. Porukkaa on aivan laidasta laitaan, ja ketään ei katsota kieroon. Tzempin laadukkaita pt-palveluita kannattaa myös käyttää, että pääsee heti alusta alkaen treenaamaan tehokkaasti.

Muistakaa laittaa painot paikoilleen ja tervehtiä, morjes!