Morjens!
Olen Laura Välimaa, 26 vuotias opiskelija Paneliasta. Opiskelen Mustialassa agrologiksi, opiskelut hoituu etänä, joten koulun ohella ehdin hyvin harrastamaan ja vähän käydä töissäkin. Kotona minun lisäkseni asustelee avomieheni Teemu ja meidän Tuisku-kissa. ♡

Ensikosketus Tzemppiin taisi olla 2012 helmikuussa, kun lähdin mukaan Janin laihdutusryhmään. Sen projektin jälkeen tuli pientä taukoa Tzempistä, kun muutin hieman kauemmaksi, mutta uudemman kerran löysin tieni Tzemppiin vuonna 2017. Silloin lähdettiin Janin kanssa taas fiksaamaan ruokailutottumuksia ja minulle opetettiin, että mitä siellä salilla kannattaa tehdä. Pientä alkukankeutta siinä meinasi itsellä tulla, mutta syyskuusta 2017 tähän päivään on kiloja tippunut reipas 20 kg ja siitä saan isoksi osaksi kiittää Jania ja tietysti myös muita Tzempin ihania ohjaajia! Seuraavaa tavoitetta ollaankin nyt lähetty Sannan kanssa metsästämään. Liikkuminen on minulle ollut aina iso osa elämää. Aina on tullut harrastettua jotain. Ihan pienenä likkana kierrettiin perheen kanssa paljon yleisurheilukisoissa. Ala-aste ikäisenä aloin käydä poikien mukana kiekkotreeneissä ja muutaman vuoden pelasin Harjavallassa pesäpalloa. Rakkain laji on itselle kuitenkin se jääkiekko. Sitä olen nyt pelannut 16 vuotta. Muutama vuosi sitten löysin pesäpallonkin uudestaan ja olen kesäisin käynyt pelaamassa kuntopesistä Porissa. Täksi kesäksi hyppäsin Köyliön Naisten rinkiin, saas nähdä riittääkö rahkeet siellä.

Tzempissä eniten tulee käytyä ryhmäliikuntatunneilla, joista ehdottomat suosikkini ovat Bodypump ja Reisi-pakara-vatsa -jumppa. Salille pitäisi myös eksyä paljon useammin… Parasta Tzempissä on ehdottomasti yleinen tunnelma. Henkilökunta morjenstaa aina reippaasti ja ilosesti ja Tzemppiin on aina kiva tulla liikkumaan! Jos et vielä ole astunut Tzempin ovista sisään, voin sitä suositella ihan jokaiselle. Esimerkiksi ryhmäliikuntatunneille on helppo mennä, ohjaajat kyllä neuvovat ja auttavat ja tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin enemmänkin käyneille.

Itse en ainakaan ole kertaakaan lähtenyt Tzempistä mieli maassa vaan päinvastoin – aina on hyvä olo kunnon treenin jälkeen!
Laura

laura