STEP2FIT
Tietoa Meistä

Mikä Step2Fit on ja mitä se tarjoaa?


Step2Fit:in takana on kolme kaverusta, Jani Rajala, Mikko Männistö ja Jeve Ojala, joita yhdistää yrittäjinä ja ihmisinä innokkuus, innovatiivisuus ja ennen kaikkea unelma tehdä töitä liikunnan parissa ja luoda ihmisille ympärillään hyvää oloa, energisyyttä ja liikunnan iloa sekä onnistumisen kokemuksia.

Step2Fit on siis liikunta- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys, joka tarjoaa henkilökohtaisia ravinto- ja treeniohjelmia sekä saliohjauksia aina kuntoilijasta ja laihduttajasta alkaen kokeneempiin urheilijoihin mm. fitnesskilpailijoihin asti.

Step2Fit:in valmennustapaamiset järjestyvät Turussa, Tampereella, Porissa, Eurassa tai Laitilassa ja mahdollisuuksien mukaan niiden lähiseuduilla asuinpaikastasi riippuen. Step2Fit tarjoaa myös on-line valmennusta sähköpostin välityksellä koko Suomen alueelle. Henkilökohtaisten valmennusten lisäksi Step2Fit tarjoaa saliohjauksia tarvittaessa niin pienille kuin isommillekin ryhmille sekä yrityksille. Step2Fit voi tarvittaessa järjestää myös treeni- ja ravintoseminaareja.

Innovatiivisen ja innokkaan työn helmi


Step2Fit:in ylivertainen valttikortti muihin saman alan toimijoihin verrattuna on ruokaohjelmapohja, joka on täysin ainutlaatuinen markkinoilla sisältäen todella laajan paketin terveellisiä ja herkullisia ateriavaihtoehtoja.

No brain, no gain, just pain


Step2Fit:in valmentajien vahvuutena saliohjauksissa on valmentajien oman treenitaustan, laajan ohjauskokemuksen sekä anatomian tuntemuksen kautta syntynyt erinomainen ongelmanratkaisukyky, jonka avulla valmentaja pystyy hetkessä analysoimaan, miksi esim. jalkakyykky ei kohdistu juurikaan pakaralihaksille tms… Ongelmanratkaisukyvyn lisäksi tarvitaan toki aito kiinnostus asiakasta kohtaan, ettei ongelmaa sivuuteta vain liikettä vaihtamalla tai sormien läpi katsomalla, vaan siihen paneudutaan sen vaatimalla tavalla.

Meille Step2Fit:illä on tärkeämpää, että asiakas oppisi ohjatussa treenissä jotain uutta kuin, että treenattaisiin yksittäinen treeni ”aivot narikassa konttauskuntoon”. Ottaen huomioon, että suurin osa treeneistä tehdään kuitenkin ilman vieressä ohjaavaa valmentajaa, kumpikohan menettelytapa hyödyttää Sinua tulevaisuudessa enemmän?

Step2Fit:in valmentajien saliohjaukset siis tarjoavat asiakkaille yksinkertaisen tien suorittaa liikkeet salilla oikeaoppisilla, turvallisilla ja tehokkailla tekniikoilla, joilla maksimoidaan kohdelihasten tekemä työ ja minimoidaan nivelten rasitus ja mahdolliset loukkaantumisriskit.


Ota askel parempaan kuntoon ja lähde mukaan Step2Fit:n valmennukseen!