STEP2FIT
Step2fit valmennukset

VALMENNUKSET


Step2Fit:in henkilökohtaisten valmennusten tarjonnasta löydät takuulla sopivan paketin juuri Sinulle tavoitteitasi tukemaan. Valittavanasi on kolme erilaista valmennuspakettiamme: hopea-, kulta- ja kisavalmennuspaketit.

 

Voit valita haluamasi valmennuspaketin kolmen, kuuden, kahdentoista tai jopa 18 kuukauden ajalle. Kolmen kuukauden valmennuspaketti on oikea valinta sinulle, kun tavoitteesi on pudottaa painoa noin kymmenen kiloa tai saada tehokas startti lihasten kasvatukseen. Kuuden kuukauden valmennuspaketti sopii sinulle, kun painonpudotustavoitteesi on yli 10 kiloa tai haluat saada hyvää kehitystä lihasmassassasi. Kahdentoista kuukauden valmennuspaketin valintaa suosittelemme, kun haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen ja saavuttaa huikeita tuloksia. Vuoden mittaiselle valmennusjaksolle mahtuu niin dieettiviikkoja kuin lihasmassan kehittämiseenkin tähtääviä jaksoja, jolloin tulokset ovat jo huomattavia! Sinä päätät ja me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Kaikki valmennuksemme alkavat aina alkukartoituksella, jotta ohjelmasi voidaan tehdä mahdollisimman tarkasti palvelemaan henkilökohtaisia tavoitteitasi yksilölliset ominaisuutesi huomioiden. Alkukartoituksen yhteydessä saat Step2Fit:in ruokaohjelmapohjan, joka avaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden vaihdella ruokaohjelmasi aterioita kymmenistä erilaisista valmiista ateriavaihtoehdoista. Lisäksi saat valmentajiemme kirjoittaman selkokielisen ruokavalion ABC:n, josta saat tärkeää ja yksityiskohtaistakin tietoa ravitsemuksesta valmennusfilosofiaamme perustuen. Viimeistään viikon kuluessa alkukartoituksesta saat käsiisi yksilöllisesti laaditun ravintoja treeniohjelman, joiden muutokset tarpeen mukaan sisältyvät valmennukseesi. Valmentajamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja ovat tukenasi koko valmennusjaksosi ajan.

Valmennustapaamiset järjestyvät Turussa, Tampereella, Porissa, Eurassa tai Laitilassa ja mahdollisuuksien mukaan niiden lähiseuduilla asuinpaikastasi riippuen. Mikäli valitsemaasi valmennuspakettiin ei sisälly henkilökohtaisia saliohjauksia valmennus voidaan toteuttaa etävalmennuksena sähköpostin ja puhelimen välityksellä, jolloin alkukartoituskin on mahdollista suorittaa sähköpostitse.

Hopeapaketti

Valmennuspakettiemme hopeinen versio on paketti, joka sisältää kaiken tarvitsemasi ohjeistuksen unelmavartalosi saavuttamiseen, oli tavoitteesi sitten lihasmassan kasvatus tai kertyneiden kilojen karistaminen. Teemme juuri sinun tavoitteitasi vastaavat yksilölliset ohjelmat koko valmennusjakson ajalle, jolloin varmistamme maksimaalisen kehityksen tavoitteistasi riippumatta! Koska hopeapaketteihimme ei sisälly henkilökohtaisia saliohjauksia, hopeiset pakettimme ovat ideaalinen vaihtoehto etävalmennukseen ja niille, jotka kokevat treenitekniikkojensa olevan jo huippuunsa hiottuja.

Hopeapaketti Hinta
3 kuukautta 400 €
6 kuukautta 550 €
12 kuukautta 850 €
Huom: Hopeapaketteihin ei sisälly ohjattuja treenejä! Tarvittaessa ne ovat erikseen ostettavissa.
 

Kultapaketti

Kultainen paketti on valmennustemme eliittiä. Kultapaketit sisältävät riittävästi ohjattuja treenejä kattamaan valmennusjakson pituudesta riippuen yhden tai useamman treeniohjelman täydellisen läpikäymisen yhdessä asiakkaan kanssa. Koska ensimmäiset ohjatut treenit uudella ohjelmalla jäävät usein treeni-intensiteetiltään hieman matalemmiksi uusien liikkeiden ja tekniikoiden hiomisen takia, kultapakettien runsaampi ohjausmäärä mahdollistaa myös treeniesi tehon viemisen aivan uudelle tasolle valmentajasi kannustamana.

Kultapaketti Hinta
3 kk & 2 PT-ohjausta (60€/krt) 520 €
6 kk & 4 PT-ohjausta (55€/krt) 770 €
12 kk & 8 PT-ohjausta (50€/krt) 1250 €

Kisavalmennus

Step2Fit tarjoaa fitnesslavalle tähtääville kilpailijoille ammattitaitoista ja menestyksekästä kisavalmennusta sarjastasi riippumatta sekä kilpailutiimin IFBB Finland ry:n alaisiin kilpailuihin.

Kisavalmennuksessamme kehityskauden treeniohjelmat suunnitellaan aina lajin vaatimin kriteerein tavoitellen mahdollisimman symmetristä ja esteettistä vartaloa. Tämän takia ns. kuntotsekkaukset tasaisin väliajoin ovat tärkeä osa kisavalmennusta, ja dieetillä niiden rooli korostuu entisestään kisadieetin etenemisen seurannassa. Dieetillä treeniohjelmat tehdään aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa tehostaviksi. Ruokavalion noudattaminen ja sen säännöllinen päivittäminen kuuluu myös olennaisena osana kisavalmennukseen niin kehityskuin kisakaudellakin.

Kisavalmennukseen kuuluu tietenkin myös ohjeet kisaviimeistelyyn ja ns. reversedieetin käynnistävän ruoka- ja treeniohjelman suunnittelu. Lisäksi Step2Fit järjestää kisavalmennettavilleen tiimipäiviä neljä kertaa vuodessa, joissa on luvassa mm. yhteistreenejä ja poseerauskoulutusta.

Kisavalmennus Hinta
12 kk & 12 PT-ohjausta 1500 €
18 kk & 18 PT-ohjausta 2000 €